Cardamom whirls
Cardamom whirls necesită aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 20. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 209 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Acesta funcționează bine ca un buget foarte prietenos Hor d ' oeuvre. 52 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, zahăr auriu, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 8%, acest fel de mâncare este improvabil. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vârtejuri de banane și scorțișoară, Whirls De Ciocolată Cu Arahide, și Mini Scorțișoară Și Vârtejuri De Mere.
Instrucțiuni
Introduceți făina și sarea de linguriță într-un robot de bucătărie prevăzut cu o lamă de aluat.
Adăugați untul și procesați până când amestecul seamănă cu pesmetul fin. Se amestecă drojdia, apoi zahărul și cardamomul.
Încălziți laptele până când este fierbinte manual, apoi adăugați la amestecul uscat pentru a forma un aluat moale. Procesați aluatul timp de 2 minute, apoi lăsați-l în mașină să crească timp de aproximativ 1 oră până când revine când este apăsat cu degetul. Procesați aluatul scurt în mașină, apoi răsturnați-l pe o suprafață ușor făinată.
Încălziți cuptorul la 220C / 200C ventilator / gaz
Tapetați 2 foi de copt cu hârtie de copt. Pentru umplutură, amestecați marțipanul cu cardamomul și untul.
Întindeți aluatul într-un dreptunghi de 50 x 20cm.
Întindeți umplutura peste aluat până la 1 cm de margini.
Rulați aluatul de pe o margine lungă.
Tăiați în 20 de felii, de aproximativ 3 cm grosime, apoi transferați pe foile de copt, tăiați părțile în sus. Acoperiți cu un prosop de ceai și lăsați să crească timp de 30-40 de minute până când a crescut bine.
Periați vârtejurile cu ou bătut și presărați cu zahăr spart.
Coaceți timp de 12-15 minute până când a crescut și a devenit auriu. Cel mai bine mâncat proaspăt coapte sau înghețați în ziua coacerii timp de până la o lună.