Cardamom-Nucă De Cocos Cr Ampermalme Caramel
Cardamom-nucă de cocos Cr caramel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 303 calorii, 6g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de sare, păstăi de cardamom, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Ciocolată cu aromă de Cardamom Crcumperme Caramel, Coconut Cr Ampermalme Caramel, și Coconut Cr Ampermalme Caramel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înveliți ușor cupe de cremă de 8 (6 uncii) sau ramekine cu spray de gătit.
Combinați 1/2 cană de zahăr și 3 linguri de apă într-o cratiță mică la foc mediu-mare; gatiti 2 minute sau pana se dizolva zaharul, amestecand usor dupa cum este necesar pentru a dizolva zaharul uniform. Gatiti inca 4 minute sau pana devin aurii (nu amestecati). Imediat se toarnă în ramekins preparate, basculare rapid pentru a acoperi fundul cupe.
Preîncălziți cuptorul la 30
Încălziți laptele, nuca de cocos și cardamomul la foc mediu-mare într-o cratiță medie și grea la 180 sau până când se formează bule mici în jurul marginii (nu fierbeți).
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 15 minute. Se strecoară amestecul de lapte printr-o sită căptușită cu pânză de brânză într-un castron mediu. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; strângeți peste castron pentru a elibera umezeala. Aruncați solidele.
Combinați restul de 1/2 cană de zahăr, jumătate și jumătate, sare și ouă într-un castron mare; adăugați treptat amestecul de lapte, amestecând constant cu un bici. Împărțiți amestecul uniform între cupele de cremă pregătite.
Așezați într-o tigaie; adăugați apă fierbinte în tigaie la o adâncime de 1 inch.
Coaceți la 300 timp de 25 de minute sau până când centrul abia se mișcă când ramekin este atins. Se răcește complet în apă.
Așezați folie de plastic pe suprafața cremelor; răciți cel puțin 6 ore. Slăbiți marginile cremelor. Inversați cupele de cremă pe farfurii.
Stropiți orice sirop caramelizat rămas peste creme.