Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari

Cardamom-gem de prune din borcane mici, arome mari
Cardamom - gem de prune din borcane mici, arome mari ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă face 50 de porții cu 47 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați prune, zahăr, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Jelly jalape de la borcanele mici, arome mari, Salsa de piersici înflăcărate din borcane mici, arome mari, și Napi Japonezi murati cu Shiso din borcane mici, arome mari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți prunele și zahărul la fiert într-un cuptor olandez de 8 litri din oțel inoxidabil sau emailat la foc mediu-mare, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți 5 minute sau până când prunele se înmoaie, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se toarnă amestecul printr-o strecurătoare într-un castron, folosind spatele unei linguri pentru a stoarce sucul pentru a măsura 4 1/2 căni. Rezervați 2 căni pulpă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Sterilizați borcanele și pregătiți capacele.
4
În timp ce borcanele fierb, turnați 4 1/2 căni de suc de prune rezervate în cuptorul olandez; aduceți la fierbere la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Se fierbe, amestecând ocazional, 15 până la 17 minute sau până când siropos și un termometru pentru bomboane înregistrează 220 de metri pătrați. Se amestecă 2 căni rezervate pulpă de prune și orice sucuri acumulate. Se amestecă sucul de lămâie și cardamomul. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, amestecând des. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând constant, 5 minute sau până când este foarte gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Biscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în SferturiBiscuiți Cu Zară Refrigerați în Tub, Despărțiți și Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
5
Se ia de pe foc; lăsați spuma să se așeze (aproximativ 1 minut). Îndepărtați și aruncați orice spumă.
6
Umpleți, sigilați și procesați borcanele, lăsând spațiu de cap de 1/4 inch și procesând 5 minute.
7
Scoateți borcanele din apă și lăsați să stea, netulburate, la temperatura camerei 24 de ore. Pentru a verifica sigiliile, scoateți benzile și apăsați în jos pe centrul fiecărui capac. Dacă capacul nu se mișcă, borcanul este sigilat. Dacă capacul se apasă și apare din nou, borcanul nu este sigilat. Păstrați borcanele sigilate corespunzător într-un loc răcoros și întunecat până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții50
Scor De Sănătate0
Revista