Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc Cardamom cu mere și smochine. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 329 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, smântână grea, port și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplută Cu Smochine, Friptură de porc cu sos de ciuperci Cardamom, și Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul pe suprafața fripturii; așezați într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Bol
3
Așezați smochine, mere și ghimbir cristalizat în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Măr
Smochine
4
Se toarnă 3/4 cană nectar și bulion peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nectar
Bulion
Fructe
5
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145, amestecând frecvent fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
6
Scoateți din cuptor; așezați friptura pe scândura de sculptură și puneți fructele într-un castron folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
Cuptor
7
Pentru a pregăti sosul, turnați orice suc de tigaie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Tigaie
8
Adăugați 1/2 cană nectar de pere, port și jeleu; aduceți la fierbere. Gatiti 4 minute sau pana cand este suficient de gros pentru a acoperi usor spatele unei linguri. Se amestecă smântâna grea; se fierbe 2 minute sau până când sosul s-a îngroșat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă Grea
Nectar De Pere
Jeleu
Sos
Port
9
Notă de vin: Iată un fel de mâncare care imploră riesling din Alsacia, Franța. În general, vinurile albe din Alsacia sunt cunoscute pentru afinitatea lor pentru mâncărurile de porc. Dar, în special, atât aciditatea, cât și fructuozitatea riesling-ului îl fac o alegere vedetă atunci când aromele merg în mai multe direcții-dulce (smochine), picant (cardamom), pe bază de plante (fenicul) și exotic (ghimbir), toate în același timp. Încercați Hugel et Fils Riesling 2003 din Alsacia (20 USD). - Alina Gavril