Cardamom friptură de porc cu mere și smochine

Cardamom friptură de porc cu mere și smochine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc Cardamom cu mere și smochine. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă $2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 329 calorii. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară măcinată, smântână grea, port și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Umplută Cu Smochine, Friptură de porc cu sos de ciuperci Cardamom, și Friptură de umăr de porc cu smochine, usturoi și Pinot Noir.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pentru a pregăti friptura, combinați primele 9 ingrediente într-un castron mic. Frecați amestecul pe suprafața fripturii; așezați într-o tigaie de prăjire superficială acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BolBol
3
Așezați smochine, mere și ghimbir cristalizat în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
MărMăr
SmochineSmochine
4
Se toarnă 3/4 cană nectar și bulion peste fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NectarNectar
BulionBulion
FructeFructe
5
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 10 minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 145, amestecând frecvent fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; așezați friptura pe scândura de sculptură și puneți fructele într-un castron folosind o lingură cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
CuptorCuptor
7
Pentru a pregăti sosul, turnați orice suc de tigaie într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
8
Adăugați 1/2 cană nectar de pere, port și jeleu; aduceți la fierbere. Gatiti 4 minute sau pana cand este suficient de gros pentru a acoperi usor spatele unei linguri. Se amestecă smântâna grea; se fierbe 2 minute sau până când sosul s-a îngroșat, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
Nectar De PereNectar De Pere
JeleuJeleu
SosSos
PortPort
9
Notă de vin: Iată un fel de mâncare care imploră riesling din Alsacia, Franța. În general, vinurile albe din Alsacia sunt cunoscute pentru afinitatea lor pentru mâncărurile de porc. Dar, în special, atât aciditatea, cât și fructuozitatea riesling-ului îl fac o alegere vedetă atunci când aromele merg în mai multe direcții-dulce (smochine), picant (cardamom), pe bază de plante (fenicul) și exotic (ghimbir), toate în același timp. Încercați Hugel et Fils Riesling 2003 din Alsacia (20 USD). - Alina Gavril
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
RieslingRiesling
FeniculFenicul
GhimbirGhimbir
SmochineSmochine
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista