Carciofi Sott ' Olio: Anghinare Marinate

Carciofi Sott ' Olio: Anghinare Marinate
Carciofi Sott ' Olio: anghinare marinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 908 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, ulei de măsline plus, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carciofi Ripieni:Anghinare Umplute, Carciofi Arrostiti (anghinare prăjită), și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați anghinarea și tăiați-o în pene groase de 1/2 inci și frecați cu o lămâie tăiată. Într-o cratiță mare, cu fundul greu, combinați anghinarea, usturoiul, fulgii de chile și frunzele de mentă și acoperiți cu uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru StropireUlei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Așezați tigaia la foc mare și dați la fiert. Odată ce centrul fierbe, scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să se răcească în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Transferați anghinarea răcită într-un borcan curat, adăugând un vârf de ardei iute la fiecare cană de bucăți de anghinare, acoperiți cu noul ulei și sigilați. Pentru a servi, scurgeți uleiul și serviți la temperatura camerei sau reîncălziți într-o tigaie sotată, condimentată cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)Chifle De Sandviș Submarin (aproximativ 10 Inchi)
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista