Carciofi Sott ' Olio: Anghinare Marinate
Carciofi Sott ' Olio: anghinare marinate ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 2,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 95g de grăsime, și un total de 908 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, ulei de măsline plus, fulgi de chile și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carciofi Ripieni:Anghinare Umplute, Carciofi Arrostiti (anghinare prăjită), și Anghinare Umplute (Carciofi Ripieni) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați anghinarea și tăiați-o în pene groase de 1/2 inci și frecați cu o lămâie tăiată. Într-o cratiță mare, cu fundul greu, combinați anghinarea, usturoiul, fulgii de chile și frunzele de mentă și acoperiți cu uleiul de măsline.
Așezați tigaia la foc mare și dați la fiert. Odată ce centrul fierbe, scoateți de pe foc, acoperiți și lăsați să se răcească în ulei.
Transferați anghinarea răcită într-un borcan curat, adăugând un vârf de ardei iute la fiecare cană de bucăți de anghinare, acoperiți cu noul ulei și sigilați. Pentru a servi, scurgeți uleiul și serviți la temperatura camerei sau reîncălziți într-o tigaie sotată, condimentată cu sare și piper.