Carciofi cu mentă și usturoi

Carciofi cu mentă și usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 367 calorii. Pentru $ 6.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegan dieta. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de fulgi de piper, vin, ulei de măsline extra virgin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ulei de măsline extra virgin ai putea urma acest curs principal cu Peach Crisp: crocant sănătos pentru micul dejun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 62%. Încercați Inimi de anghinare fierte cu mentă (carciofi Alla Romana), Mojo de mentă (sos de usturoi în stil portorican cu mentă), și Rigatoni ai Carciofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și tăiați anghinarea, lăsând tulpina intactă și așezați-o în apă acidulată.
Puneți uleiul de măsline și căței de usturoi în tigaie și puneți-l la foc mediu. Gatiti pana cand usturoiul este maro auriu deschis.
Scurgeți anghinarea și puneți-o în tigaie cu usturoi și gătiți până se înmoaie (ocazional spritzing cu vin, atunci când este necesar, pentru a încetini gătitul), aproximativ 10 minute.
Adăugați ardei iute și mentă, amestecați, condimentați cu sare și piper și serviți.