Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi

Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofi
Rețeta Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofii pot fi făcuți în aproximativ 55 de minute. O porție conține 1355 calorii, 64G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,84 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de cartofi de copt, sare și piper, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi de patat cu cârpă pentru Agnello, și GATT motor di patate ("tort" de cartofi).

Instrucțiuni

1
Fierbeți cartofii în multă apă până se înmoaie (dar nu absorbiți apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2
Între timp, încălziți untul la foc mediu-mic și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați la foc mic până când aromaticele sunt moi și translucide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Scurgeți cartofii, lăsați să se răcească câteva minute, apoi treceți printr-o moară de alimente sau ricer. La cartofi, adăugați ceapa, usturoiul, Parmigiano, mortadella, stracchino, ierburile și sarea și piperul după gust. Dacă este necesar pentru a umezi amestecul, adăugați oul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
MortadellaMortadella
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
4
Rulați pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați foaia în dreptunghiuri de 3 inci pe 1 inch. În centrul jumătății dreptunghiurilor, așezați o lingură slabă din amestecul de cartofi. Completați dreptunghiurile umplute cu dreptunghiurile neumplute și apăsați la margini pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Încălziți Ragu Bolognese într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BologneseBolognese
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Gatiti pastele in apa clocotita timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Se scurge și se adaugă în tigaie cu ragu.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați untul rămas și aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi. Împărțiți pastele uniform între 6 boluri de paste încălzite, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când se încorporează jumătate din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă șase minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
13
Rulați sau formați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
14
Într-o cratiță cu fundul greu de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
16
Adăugați vițel, porc, vită și pancetta și amestecați în legume. Se rumenesc la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească. Acest lucru ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Adăugați roșiile și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
18
Adăugați laptele și fierbeți până se reduce la nimic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
19
Adăugați vinul și brodo, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 până la 21/2 ore. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)

Ingrediente

1kgcoacerea cartofilor, ca și russetele, decojite, tăiate în 8 bucăți și ținute în apăcoacerea cartofilor, ca și russetele, decojite, tăiate în 8 bucăți și ținute în apă227ardei habenerocarne de vită, măcinatăcarne de vită, măcinată1parmezan rasColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional4Crustă: firimituri de biscuiți grahamColorant alimentar și zahăr colorat, opționalColorant alimentar și zahăr colorat, opțional454ardei habeneroroșii întregi decojite, zdrobite manual, cu sucurileroșii întregi decojite, zdrobite manual, cu sucurile1morcov, răzuit și tocat finmorcov, răzuit și tocat fin4ceapațelină, tocată măruntțelină, tocată mărunt2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilvin alb secvin alb sec1ou, bătutou, bătut4(parțial și)(parțial și)8281 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăinăfăină12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteusturoi, tocat finusturoi, tocat fin5cuișoareusturoi, feliatusturoi, feliat1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil3/4 cană de fursecuri Oreo tocate3/4 cană de fursecuri Oreo tocate1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilmortadela tăiată măruntmortadela tăiată mărunt591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1cp. legume (de exemplu, spanac)ulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1parmezan rasceapa tocata maruntceapa tocata marunt21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata maruntceapa, tocata marunt1Crustă: firimituri de biscuiți grahamoregano tocat finoregano tocat fin113ardei habeneropancetta, solpancetta, sol1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilParmigiano-Reggiano, ras, plus mai mult pentru garnisirea pastelorParmigiano-Reggiano, ras, plus mai mult pentru garnisirea pastelor454ardei habenerocarne de porc, măcinatăcarne de porc, măcinată6puțin dovlecel tocatSare și piperSare și piper1Crustă: firimituri de biscuiți grahamcimbru tocat fincimbru tocat fin454ardei habenerocarne de vită, măcinatăcarne de vită, măcinată4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilbulion de pui, vită, vițel sau legumebulion de pui, vită, vițel sau legume113ardei habenerostracchino sau taleggiostracchino sau taleggio
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista