Rețeta Caramelle Ripiene di Patate al Ragu: cartofii pot fi făcuți în aproximativ 55 de minute. O porție conține 1355 calorii, 64G de proteine, și 72g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 5,84 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de cartofi de copt, sare și piper, bulion de legume și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Ragu de miel cu Gnocchi de cartofi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi de patat cu cârpă pentru Agnello, și GATT motor di patate ("tort" de cartofi).
Instrucțiuni
1
Fierbeți cartofii în multă apă până se înmoaie (dar nu absorbiți apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
2
Între timp, încălziți untul la foc mediu-mic și adăugați ceapa și usturoiul. Transpirați la foc mic până când aromaticele sunt moi și translucide. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Scurgeți cartofii, lăsați să se răcească câteva minute, apoi treceți printr-o moară de alimente sau ricer. La cartofi, adăugați ceapa, usturoiul, Parmigiano, mortadella, stracchino, ierburile și sarea și piperul după gust. Dacă este necesar pentru a umezi amestecul, adăugați oul. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Mortadella
Parmigiano Reggiano
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
2/3 Cană Zahăr (4 1/4 Uncii)
4
Rulați pastele la cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați foaia în dreptunghiuri de 3 inci pe 1 inch. În centrul jumătății dreptunghiurilor, așezați o lingură slabă din amestecul de cartofi. Completați dreptunghiurile umplute cu dreptunghiurile neumplute și apăsați la margini pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Încălziți Ragu Bolognese într-o tigaie de 12 până la 14 inci la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bolognese
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Gatiti pastele in apa clocotita timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
8
Se scurge și se adaugă în tigaie cu ragu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Adăugați untul rămas și aruncați la foc mare 1 minut pentru a acoperi. Împărțiți pastele uniform între 6 boluri de paste încălzite, acoperiți cu Parmigiano-Reggiano ras și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Movilă 3 1/2 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
11
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina în sus de la baza movilei pentru a păstra forma fântânii. Aluatul se va uni când se încorporează jumătate din făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe Fierte
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
12
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. Odată ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe tablă și răzuiți și aruncați resturile de bucăți. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă șase minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească timp de 30 de minute la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
13
Rulați sau formați după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
14
Într-o cratiță cu fundul greu de 6 până la 8 litri, încălziți uleiul de măsline și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
15
Adăugați ceapa, țelina, morcovul și usturoiul și transpirați la foc mediu până când legumele sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
16
Adăugați vițel, porc, vită și pancetta și amestecați în legume. Se rumenesc la foc mare, amestecând pentru a împiedica carnea să se lipească. Acest lucru ar trebui să dureze 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
2 Cepe Roșii Tăiate
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Adăugați roșiile și fierbeți 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
18
Adăugați laptele și fierbeți până se reduce la nimic, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
19
Adăugați vinul și brodo, aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți timp de 2 până la 21/2 ore. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă