Caramelizat-Quiche de ceapă, spanac și slănină

Caramelizat-Quiche de ceapă, spanac și slănină
Rețeta caramelizată-Quiche de ceapă, spanac și slănină ar putea satisface pofta mediteraneană în jur 45 minute. Această rețetă face 6 porții cu 271 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați lapte degresat evaporat, ceapă caramelizată, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Cremă De Brânză, Ceapă Caramelizată Și Quiche De Slănină, Spanac, Ceapă Caramelizată Și Chevre Quiche Cu Crustă De Cartofi, și Quiche Fără Crustă De Spanac, Slănină Și Ceapă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Formați aluatul într-un cerc de 4 inci; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
3
Rulați aluatul într-un cerc de 11 inci pe o suprafață ușor făinată. Montați aluatul într-o placă de plăcintă de 9 inci acoperită cu spray de gătit și flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
4
Combinați spanacul, smântâna și șalota într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
SpanacSpanac
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Combinați laptele evaporat, sarea, piperul, albușurile și oul într-un castron mediu și amestecați bine cu un tel. Se amestecă 1/3 cană amestec de lapte în amestec de spanac. Puneți amestecul de spanac în fundul crustei pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte EvaporatLapte Evaporat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SpanacSpanac
PiperPiper
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
6
Adăugați ceapa caramelizată și acoperiți cu slănină și brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
BrânzăBrânză
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
7
Se toarnă amestecul de lapte rămas peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
LapteLapte
8
Așezați placa de plăcintă pe o foaie de copt și coaceți la 350 timp de 45 de minute sau până când este setată.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
9
Lăsați quiche să stea 10 minute.

Vin recomandat: Bordeaux, șampanie, Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Un vin pe care l-ați putea încerca este Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Chateau Haut Gaudin Bordeaux Superieur
Cu o culoare rubinie închisă, acest vin este moale, exprimând o mare flexibilitate și eleganță, cu note fructate care amintesc de strugurii coapte. Pe scurt, avin pentru a însoți orice masă fericită. Datorită principalelor sale caracteristici, prospețime și finețe, este recomandabil să beți în termen de 2 sau 3 ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate31
Revista