Caramelizat-plăcintă cu mere și nuci Pecan

Caramelizat-plăcintă cu mere și nuci Pecan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați plăcinta cu mere caramelizate și Pecan. Această rețetă servește 10. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 403 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de zahăr brun auriu, sirop de porumb, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Batoane crocante de mere caramelizate cu unt brun cu Streusel de Pecan + glazură de arțar Mascarpone, Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, și Plăcintă Cu Mere Rulouri De Scorțișoară.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și sarea înprocesor 5 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
2
Adăugați unt. Folosind ture on / off, amestecați până când untul este redus la bucăți mici de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Adăugați 4 lingurisuc de portocale. Amestecați, folosind viraje pornite/oprite, până cândformează aglomerări umede, adăugând mai mult suc cu lingurițe dacă aluatul este uscat. Aduna doughinto minge; aplatiza în disc. Înfășurați în plasticși răciți cel puțin 1 oră. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Păstrați la rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
SucSuc
FolieFolie
4
Intindeti aluatul pe suprafata infainata to14-inch rotund.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Transferați la un diametru de 10 inchvas de plăcintă cu sticlă.
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De PlăcintăFormă De Plăcintă
6
Tăiați toate, dar1 / 2 inch de consola de aluat. Îndoiți marginea aluatuluisub și sertizați decorativ, formândbanda înaltă. Freeze 10 minutes.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte.Acoperiți și refrigerați crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
AluatAluat
7
Periați interiorul crustei cu suficientalbus de ou bătut pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Whiskbrown zahăr și unt în mare ovenproofskillet la foc mediu până când untul se topește,zahărul se dizolvă, iar amestecul ajunge la fierbere.Se fierbe 1 minut, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Scoateți de la căldură. Aranjați merele, rotunjite lateralîn jos, în sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SiropSirop
4
Coaceți 15 minute; întoarceți-vă.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Coaceți până la licitație, aproximativ 20 de minutemai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Transferați merele pe prosoape de hârtiese răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Bateți siropul în tigaie până lanetedă. Se răcește ușor și se rezervă. Menținetemperatura cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
BatetiBateti
1
Se amestecă zahărul, făina și sareaîn castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați ouăle într-un castron mediu.Treceți treptat în siropul rezervat de lamere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SiropSirop
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Adăugați sirop de porumb, vanilie și zahăramestec; bateți până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se toarnă umplutura în crustă. Aranjați merele, cu partea rotunjită în sus, deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
5
Coaceți plăcinta până când umplutura este așezată în centru,acoperind marginile cu folie dacă se rumenesc prea repede, aproximativ 1 oră 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Transferați torack și răciți complet. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu folieși lăsați să stea la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 56 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are multă intensitate, oferind arome de tei, piersică și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este incomod astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista