Caramele Moi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramelele moi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 91 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sirop de porumb, fleur de sel, opțional: semințe răzuite din interiorul bobului de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 128 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramele Moi, Caramele Cu Rom Moale, și Caramele Moi De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu hârtie pergament.
Aduceți smântâna, untul, semințele de fasole de vanilie și fleur de sel la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le deoparte.
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, având grijă să nu obțineți exces pe părțile laterale ale tigaiei. Asigurați-vă că zahărul este complet hidratat amestecându-l cu degetele. Spălați părțile laterale ale oalei cu o perie de patiserie înmuiată în apă. Aduceți amestecul la fierbere, fără a amesteca. Odată ce amestecul începe să se întunece în jurul marginilor, începeți să învârtiți oala pentru a uniformiza caramelizarea, până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă.
Opriți focul și adăugați cu grijă amestecul de smântână (amestecul va bule) și fierbeți la foc mic. Odată ce barbotarea se calmează, reveniți la foc mic, amestecând frecvent, până când caramelul înregistrează 250 F pe termometru, 10 până la 15 minute.
Se toarnă în tava de copt și se răcește 2 ore.
Tăiați în dreptunghiuri de 1 inch, apoi înfășurați fiecare bucată într-un pătrat de 4 inci de hârtie de ceară, răsucind 2 capete pentru a închide. Pentru caramelele puțin mai masticabile, răcoriți, pentru caramelele mai moi, păstrați-le la frigider într-o pungă de plastic sigilată.