Caramele Moi

Caramele Moi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Caramelele moi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 30 de porții cu 91 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sirop de porumb, fleur de sel, opțional: semințe răzuite din interiorul bobului de vanilie și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 128 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramele Moi, Caramele Cu Rom Moale, și Caramele Moi De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați fundul și părțile laterale ale unei tigaie pătrate de 8 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Aduceți smântâna, untul, semințele de fasole de vanilie și fleur de sel la fiert într-o cratiță mică, apoi scoateți-le de pe foc și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Combinați zahărul, siropul de porumb și apa într - o cratiță grea de 3 până la 4 litri, având grijă să nu obțineți exces pe părțile laterale ale tigaiei. Asigurați-vă că zahărul este complet hidratat amestecându-l cu degetele. Spălați părțile laterale ale oalei cu o perie de patiserie înmuiată în apă. Aduceți amestecul la fierbere, fără a amesteca. Odată ce amestecul începe să se întunece în jurul marginilor, începeți să învârtiți oala pentru a uniformiza caramelizarea, până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
4
Opriți focul și adăugați cu grijă amestecul de smântână (amestecul va bule) și fierbeți la foc mic. Odată ce barbotarea se calmează, reveniți la foc mic, amestecând frecvent, până când caramelul înregistrează 250 F pe termometru, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Se toarnă în tava de copt și se răcește 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
6
Tăiați în dreptunghiuri de 1 inch, apoi înfășurați fiecare bucată într-un pătrat de 4 inci de hârtie de ceară, răsucind 2 capete pentru a închide. Pentru caramelele puțin mai masticabile, răcoriți, pentru caramelele mai moi, păstrați-le la frigider într-o pungă de plastic sigilată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista