Caramele De Whisky Sărate
Caramelele de whisky sărate sunt un fără gluten și vegetarian băutură. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 36. O porție conține 83 calorii, 0g de proteine, și 4G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați unt, zahăr, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 6%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramele De Whisky Sărate, Caramelele sărate ale lui Ina, și Caramele Sărate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Linie tigaie pătrată de 9 inci cu hârtie pergament; pulverizați cu spray de gătit.
În cratița de 1 litru, încălziți untul, frișca, whisky-ul, vanilia și sarea până la fierbere, amestecând frecvent.
Se ia de pe foc; pus deoparte.
În cratița de 3 litri, amestecați zahărul, siropul de porumb și apa.
Se încălzește la fierbere la foc mediu-mare. NU AMESTECAȚI. Se fierbe până când zahărul capătă o culoare chihlimbar auriu deschis, iar termometrul pentru bomboane citește 310 F.
Când amestecul de zahăr ajunge la 310 F, adăugați amestecul de cremă. Bătând cu biciul, gătiți până când termometrul citește 248 F.
Se toarnă caramelul în tigaie; se răcește 10 minute.
Se presară cu sare de mare; se răcește complet.
Tăiați în pătrate; înfășurați individual în hârtie pergament.