Caramele de Crăciun ale Nanei
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă caramelele de Crăciun ale Nanei. O porție conține 851 calorii, 2G de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, unt, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Crăciun eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Caramele De Crăciun, Caramele cu condimente de dovleac (și greșelile obișnuite pe care oamenii le fac atunci când fac caramele), și Ravioli Nana.
Instrucțiuni
Topiți untul în cuptorul olandez; folosiți o perie și o parte din untul topit pentru a unge o tigaie de 9"x9" căptușită cu folie rezistentă; pune deoparte.
Adăugați lapte și următoarele 4 ingrediente la cuptorul olandez. Gatiti, amestecand constant, la foc mediu, 35 pana la 38 de minute pana cand amestecul ajunge la stadiul de minge ferma (250 de grade).
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia. Se toarnă rapid caramelul în tigaia pregătită.
Lăsați să stea la temperatura camerei sau la frigider până când este ferm.
Ridicați caramelul și răsturnați-l pe o tăietură; îndepărtați folia.
Tăiați în pătrate de 1" x1"; înfășurați fiecare pătrat cu hârtie de ceară și răsuciți capetele.