Caramele De Covrig De Bere

Caramele De Covrig De Bere
Caramele de covrig de bere ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 75. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. Mergeți la magazin și ridicați sirop de malț de orz, sare de mare, smântână grea și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Caramele De Bere-Covrig, Caramele de bere și covrig, și Caramele Moi Ale Și Covrig.

Instrucțiuni

1
Ungeți fundul și părțile laterale ale foii de copt cu 1 linguriță de unt și puneți-l deoparte pe o suprafață rezistentă la căldură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Combinați smântâna, zahărul, siropul de malț, sarea fină de mare și cele 7 linguri de unt într - un vas mare (6 până la 8 litri). Amestecați de câteva ori cu spatula rezistentă la căldură doar pentru a vă asigura că nu există aglomerări mari de zahăr uscat, apoi aduceți la fierbere la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare FinăSare De Mare Fină
Sirop De MalțSirop De Malț
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Reduceți căldura la mediu și introduceți termometrul pentru bomboane. Gatiti, amestecand din cand in cand, pana cand amestecul ajunge la 252 buc.f/122 buc. c (etapa cu bile tari), aproximativ 20 de minute. (Urmăriți-l cu atenție: odată ce ajunge la 240 buc.F/115 buc. c (soft ball stage), după aproximativ 15 minute, veți dori să rămâneți în apropiere și să-l amestecați mai frecvent, deoarece tinde să se ardă pe fundul vasului.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Scoateți oala de pe foc.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se amestecă reducerea berii, apoi covrigii și sarea de mare grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De Mare GrosierăSare De Mare Grosieră
ReducereReducere
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
6
Se amestecă bine, răzuind fundul oalei de mai multe ori pentru a încorpora totul.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Puneți mănușile cuptorului și cu atenție (serios—vă rugăm să aveți grijă!) se toarnă caramelul pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
8
Întindeți-l cu spatula, distribuind bucățile de covrig cât mai uniform posibil. Lăsați-l să se răcească până când este ferm la atingere, 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Rulați vârful unui cuțit ascuțit de bucătar în jurul marginilor foii de copt pentru a slăbi caramelul. Întoarceți - l pe placa de tăiere căptușită, tăiați-o în bucăți de 1 pe 1 cm de 1 cm și înfășurați-le în hârtiile de răsucire a ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
10
Păstrați caramelele într-un recipient etanș la frigider până la 3 săptămâni (lăsați-le să ajungă la temperatura camerei înainte de a le mânca!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
11
Reducerea berii: veți avea nevoie de 6 sticle de bere de 12 uncii, de preferință o bere întunecată puternică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
AleAle
12
Se toarnă conținutul a 3 sticle într - o oală mare (6 până la 8 litri) și se pune la foc mare. Se amestecă frecvent pentru a disipa carbonatarea și pentru a preveni fierberea lichidului. Odată ce berea este la fierbere, adăugați încet o altă sticlă și, amestecând constant, aduceți din nou la fierbere. Repetați până când toată berea este în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
13
Gatiti berea la foc mare, amestecand continuu, pana cand toata carbonatarea s-a disipat si nu mai este in pericol de fierbere, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
14
Reduceți căldura la mediu și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când volumul lichidului este redus dramatic (la aproximativ 1/2 cană) și reducerea are consistența siropului de clătite fals pe măsură ce se răcește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De MasăSirop De Masă
ReducereReducere
15
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
16
Păstrați reducerea într-un recipient etanș. Se va păstra la frigider până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
DificultateExpert
Gata În8 hrs
Porții75
Scor De Sănătate0
Revista