Caramele De Cartofi Dulci Condimentate

Caramele De Cartofi Dulci Condimentate
Caramele de cartofi dulci condimentate sunt un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 36 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 113 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Oh My Veggies are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Caramele De Cartofi Dulci Condimentate, Caramele Condimentate, și Caramele Chai-condimentate cu zmeură și chipsuri Phyllo cu fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. căptușiți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 x 8 inch cu hârtie pergament. (Dacă tăiați o fantă în fiecare colț al hârtiei, căptușirea părților laterale este ușoară—pentru o demonstrație vizuală, verificați tigăile de căptușeală cu pergament pe Good Life Eats.) Ungeți ușor hârtia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați cartoful dulce pe o foaie mică de copt tapetată cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
3
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 35-45 de minute (în funcție de mărimea și forma cartofului). Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Odată ce cartoful s-a răcit, îndepărtați pielea și tăiați-o în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Adăugați bucăți de cartofi în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează și nu rămân bucăți. Măsurați 2/3 cană de piure; dacă mai rămâne piure, păstrați-l pentru altceva sau mâncați-l acum. Este delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Transferați piureul într-o cratiță mică. Se amestecă scorțișoară, ghimbir și ienibahar până se combină bine. Se amestecă smântâna grea și se încălzește pe mediu, continuând să se amestece. Se aduce la foc mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Într-o cratiță grea de 4 litri, amestecați zahărul, siropul de porumb, siropul de arțar și apa cu o lingură de lemn și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Folosiți o perie de patiserie rezistentă la căldură înmuiată în apă caldă pentru a peria cristalele de zahăr din partea cratiței. Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, puneți termometrul de bomboane în amestecul de zahăr și continuați să gătiți până când temperatura ajunge la 244 km f (nu-l amestecați!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se ia de pe foc.
9
Treptat (și cu atenție!) adăugați amestecul de smântână în amestecul de zahăr, amestecând în timp ce turnați. Amestecul va bule în acest moment, așa că vă rugăm să aveți grijă și să turnați crema încet. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic. Continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 240 km f (acest lucru poate dura până la 30 de minute). Pe măsură ce temperatura crește, începeți să amestecați mai frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
10
Odată ce amestecul de caramel ajunge la 240 F, scoateți cratița de pe foc. Se amestecă untul și sucul de lămâie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Se toarnă în vasul de copt căptușit. (Dacă vă acoperiți caramelele cu nuci, sare sau pepitas, apăsați-le în vârful caramelului după ce s-a răcit timp de aproximativ 15 minute.) Se răcește la temperatura camerei înainte de a tăia în bucăți individuale. (Le-am tăiat în 36, dar le fac cât de mari sau cât de mici doriți!) Înfășurați în hârtie cerată și depozitați într-un recipient etanș la aer sau refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista