Caramele De Cartofi Dulci Condimentate

Caramele De Cartofi Dulci Condimentate
Caramele de cartofi dulci condimentate sunt un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 36 de porții. Acest hor d ' oeuvre are 113 calorii, 0g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 21 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Oh My Veggies are 4 fani. Mergeți la magazin și ridicați ienibahar, apă, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Rețete similare sunt Caramele De Cartofi Dulci Condimentate, Caramele Condimentate, și Caramele Chai-condimentate cu zmeură și chipsuri Phyllo cu fistic.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 buc. F. căptușiți fundul și părțile laterale ale unui vas de copt de 8 x 8 inch cu hârtie pergament. (Dacă tăiați o fantă în fiecare colț al hârtiei, căptușirea părților laterale este ușoară—pentru o demonstrație vizuală, verificați tigăile de căptușeală cu pergament pe Good Life Eats.) Ungeți ușor hârtia cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Așezați cartoful dulce pe o foaie mică de copt tapetată cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți până se înmoaie, aproximativ 35-45 de minute (în funcție de mărimea și forma cartofului). Se lasă să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Odată ce cartoful s-a răcit, îndepărtați pielea și tăiați-o în bucăți mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
5
Adăugați bucăți de cartofi în robotul de bucătărie; procesați până se omogenizează și nu rămân bucăți. Măsurați 2/3 cană de piure; dacă mai rămâne piure, păstrați-l pentru altceva sau mâncați-l acum. Este delicios!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Transferați piureul într-o cratiță mică. Se amestecă scorțișoară, ghimbir și ienibahar până se combină bine. Se amestecă smântâna grea și se încălzește pe mediu, continuând să se amestece. Se aduce la foc mic și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
7
Într-o cratiță grea de 4 litri, amestecați zahărul, siropul de porumb, siropul de arțar și apa cu o lingură de lemn și aduceți la fierbere la foc mediu-mare. Folosiți o perie de patiserie rezistentă la căldură înmuiată în apă caldă pentru a peria cristalele de zahăr din partea cratiței. Odată ce amestecul a ajuns la fierbere, puneți termometrul de bomboane în amestecul de zahăr și continuați să gătiți până când temperatura ajunge la 244 km f (nu-l amestecați!).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Se ia de pe foc.
9
Treptat (și cu atenție!) adăugați amestecul de smântână în amestecul de zahăr, amestecând în timp ce turnați. Amestecul va bule în acest moment, așa că vă rugăm să aveți grijă și să turnați crema încet. Reveniți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mic. Continuați să gătiți până când amestecul ajunge la 240 km f (acest lucru poate dura până la 30 de minute). Pe măsură ce temperatura crește, începeți să amestecați mai frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
10
Odată ce amestecul de caramel ajunge la 240 F, scoateți cratița de pe foc. Se amestecă untul și sucul de lămâie până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
11
Se toarnă în vasul de copt căptușit. (Dacă vă acoperiți caramelele cu nuci, sare sau pepitas, apăsați-le în vârful caramelului după ce s-a răcit timp de aproximativ 15 minute.) Se răcește la temperatura camerei înainte de a tăia în bucăți individuale. (Le-am tăiat în 36, dar le fac cât de mari sau cât de mici doriți!) Înfășurați în hârtie cerată și depozitați într-un recipient etanș la aer sau refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Semințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi PepiteleSemințe Verzi De Dovleac Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Revista