Caramele De Bere-Covrig
Caramele de bere-covrig ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 57 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 50. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, sirop de porumb, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramele Cu Covrig De Bere, Caramele de bere și covrig, și Caramele Moi Ale Și Covrig pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Turnați berea într-un pahar; lăsați să stea până la plat, aproximativ 1 oră.
Ungeți un vas de copt de 8 inci. Aduceți jumătate din bere la fiert într-o cratiță mică la foc mediu; gătiți până se reduce la 2 lingurițe, aproximativ 10 minute.
Între timp, combinați berea rămasă, zahărul brun, siropul de porumb, smântâna și untul într-o cratiță mare. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește, amestecând ocazional, până când un termometru cu bomboane înregistrează 235 grade F, 10 până la 12 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă siropul de bere și covrigii.
Se întinde în vasul pregătit și se răcește până se întărește, 45 de minute până la 1 oră.
Fotografie realizată de Con Poulos