Caramel Umplut Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies umplute cu Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 79 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 9 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caramel Umplut Negrese, Caramel Umplut Negrese, și Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Puneți ciocolata și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 1 minut. Se amestecă și se repetă până se omogenizează.
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.În timp ce ciocolata se răcește, într-un castron separat bateți zahărul și ouăle la viteza mare a unui mixer electric timp de 3 minute. Bate în vanilie. Se amestecă amestecul de ciocolată în amestecul de ouă. Folosind o lingură de amestecare sau un tel de sârmă, amestecați făina și sarea.
Se toarnă aproximativ jumătate din acest aluat în tigaia căptușită și se coace timp de 20 de minute.Se răcește timp de 20 de minute. În timp ce primul strat se răcește, pregătiți umplutura.Desface caramele (ack! De ce nu fac caramele despachetate!) și puneți-le într-o cratiță cu 1/3 cană de smântână.
Se încălzește la mediu scăzut, amestecând des, până se topesc caramelele. Se amestecă aproximativ jumătate din nucile pecan tocate în caramel.
Se toarnă amestecul de caramel peste stratul de brownie.
Întindeți amestecul de brownie rămas peste umplutura de caramel. Este un fel de complicat, așa că faceți tot posibilul, dar nu vă faceți griji cu privire la acoperirea întregului caramel. Împrăștiați chipsurile de ciocolată și pecanele rămase deasupra.
Coaceți la 350 de grade pentru încă 20 de minute sau până când aluatul superior apare setat, dar nu uscat. Lăsați brownies să se răcească complet (acest lucru ar trebui să dureze câteva ore). Îmi place să le răcesc și apoi să le răcesc pentru că ușurează felierea.Ridicați brownies-urile din tigaie și așezați-le pe o tăietură mare. Feliați în orice dimensiune doriți.