Caramel Umplut Negrese

Caramel Umplut Negrese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Brownies umplute cu Caramel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 370 calorii. Această rețetă servește 24 și costă 79 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 158 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 9 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Caramel Umplut Negrese, Caramel Umplut Negrese, și Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie de 13 cm 9 inch cu folie antiaderentă sau hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Puneți ciocolata și untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde și cuptorul cu microunde la foc mare timp de 1 minut. Se amestecă și se repetă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute.În timp ce ciocolata se răcește, într-un castron separat bateți zahărul și ouăle la viteza mare a unui mixer electric timp de 3 minute. Bate în vanilie. Se amestecă amestecul de ciocolată în amestecul de ouă. Folosind o lingură de amestecare sau un tel de sârmă, amestecați făina și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se toarnă aproximativ jumătate din acest aluat în tigaia căptușită și se coace timp de 20 de minute.Se răcește timp de 20 de minute. În timp ce primul strat se răcește, pregătiți umplutura.Desface caramele (ack! De ce nu fac caramele despachetate!) și puneți-le într-o cratiță cu 1/3 cană de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Se încălzește la mediu scăzut, amestecând des, până se topesc caramelele. Se amestecă aproximativ jumătate din nucile pecan tocate în caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De PecanBucăți De Pecan
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
6
Se toarnă amestecul de caramel peste stratul de brownie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
7
Întindeți amestecul de brownie rămas peste umplutura de caramel. Este un fel de complicat, așa că faceți tot posibilul, dar nu vă faceți griji cu privire la acoperirea întregului caramel. Împrăștiați chipsurile de ciocolată și pecanele rămase deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Brownie MixBrownie Mix
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Coaceți la 350 de grade pentru încă 20 de minute sau până când aluatul superior apare setat, dar nu uscat. Lăsați brownies să se răcească complet (acest lucru ar trebui să dureze câteva ore). Îmi place să le răcesc și apoi să le răcesc pentru că ușurează felierea.Ridicați brownies-urile din tigaie și așezați-le pe o tăietură mare. Feliați în orice dimensiune doriți.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În1 h, 9 m.
Porții24
Scor De Sănătate1
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista