Caramel Umplut Blonde

Caramel Umplut Blonde
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Blondele umplute cu Caramel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanillan, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită, Caramel Umplut Negrese, și Caramel Umplut Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță și gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.Între timp,
3
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron separat și se fixează aside.In un bol de amestecare, combinați ambele zaharuri, oul și untul topit ușor răcit. Folosind un mixer portabil, bateți pe mediu-înalt până când este ușor și pufos. Bate în vanilie. Cu mâna, amestecați amestecul de făină până se combină. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă aproximativ jumătate din aluat în tigaia pregătită (suficient cât să acopere fundul) și se coace timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Lăsați să se răcească complet.În timp ce stratul inferior se coace și se răcește, întindeți aluatul rămas pe o bucată de folie și folosind o racletă de cauciuc sau o spatulă, modelați-l într-un pătrat de 7 inci de aproximativ suficient de mare pentru a încăpea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Puneți pătratul de aluat pe o suprafață plană în congelator timp de aproximativ o oră sau până când este suficient de solid pentru a dezlipi folia. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ aceeași perioadă de timp necesară pentru a coace și răci primul strat.Acum faceți umplutura de caramel. Într-o ceașcă sau castron de măsurare din sticlă pentru microunde, combinați caramelele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
7
Se încălzește la maxim 30 de secunde. Se amestecă bine. Repetați, amestecând la fiecare 20 de secunde, până se topește și se omogenizează. Alternativ, puteți face acest lucru într-o cratiță setată la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
8
Se toarnă amestecul de caramel topit peste baza răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Scoateți pătratul de aluat aproape înghețat din congelator, îndepărtați folia și așezați-o cu grijă deasupra caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Lăsați să stea o oră sau suficient de mult pentru ca aluatul de sus înghețat să ajungă la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când blatul este complet gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista