Caramel Umplut Blonde

Caramel Umplut Blonde
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Blondele umplute cu Caramel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanillan, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită, Caramel Umplut Negrese, și Caramel Umplut Negrese pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță și gătiți până începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.Între timp,
3
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron separat și se fixează aside.In un bol de amestecare, combinați ambele zaharuri, oul și untul topit ușor răcit. Folosind un mixer portabil, bateți pe mediu-înalt până când este ușor și pufos. Bate în vanilie. Cu mâna, amestecați amestecul de făină până se combină. Se amestecă nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se toarnă aproximativ jumătate din aluat în tigaia pregătită (suficient cât să acopere fundul) și se coace timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Lăsați să se răcească complet.În timp ce stratul inferior se coace și se răcește, întindeți aluatul rămas pe o bucată de folie și folosind o racletă de cauciuc sau o spatulă, modelați-l într-un pătrat de 7 inci de aproximativ suficient de mare pentru a încăpea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula De CoptSpatula De Copt
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Puneți pătratul de aluat pe o suprafață plană în congelator timp de aproximativ o oră sau până când este suficient de solid pentru a dezlipi folia. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ aceeași perioadă de timp necesară pentru a coace și răci primul strat.Acum faceți umplutura de caramel. Într-o ceașcă sau castron de măsurare din sticlă pentru microunde, combinați caramelele și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Se încălzește la maxim 30 de secunde. Se amestecă bine. Repetați, amestecând la fiecare 20 de secunde, până se topește și se omogenizează. Alternativ, puteți face acest lucru într-o cratiță setată la foc mediu-mic.
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
8
Se toarnă amestecul de caramel topit peste baza răcită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
9
Scoateți pătratul de aluat aproape înghețat din congelator, îndepărtați folia și așezați-o cu grijă deasupra caramelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
10
Lăsați să stea o oră sau suficient de mult pentru ca aluatul de sus înghețat să ajungă la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când blatul este complet gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
11
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista