Caramel Umplut Blonde
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Blondele umplute cu Caramel ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. O porție conține 274 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 52 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, extract de vanillan, zahăr brun deschis și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 119 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes umplute cu Caramel cu glazură de caramel biciuită, Caramel Umplut Negrese, și Caramel Umplut Negrese pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu folie antiaderentă.Topiți untul într-o cratiță și gătiți până începe să se rumenească.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.Între timp,
Se amestecă făina, praful de copt și sarea împreună într-un castron separat și se fixează aside.In un bol de amestecare, combinați ambele zaharuri, oul și untul topit ușor răcit. Folosind un mixer portabil, bateți pe mediu-înalt până când este ușor și pufos. Bate în vanilie. Cu mâna, amestecați amestecul de făină până se combină. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă aproximativ jumătate din aluat în tigaia pregătită (suficient cât să acopere fundul) și se coace timp de 20 de minute.
Lăsați să se răcească complet.În timp ce stratul inferior se coace și se răcește, întindeți aluatul rămas pe o bucată de folie și folosind o racletă de cauciuc sau o spatulă, modelați-l într-un pătrat de 7 inci de aproximativ suficient de mare pentru a încăpea în tigaie.
Puneți pătratul de aluat pe o suprafață plană în congelator timp de aproximativ o oră sau până când este suficient de solid pentru a dezlipi folia. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ aceeași perioadă de timp necesară pentru a coace și răci primul strat.Acum faceți umplutura de caramel. Într-o ceașcă sau castron de măsurare din sticlă pentru microunde, combinați caramelele și smântâna.
Se încălzește la maxim 30 de secunde. Se amestecă bine. Repetați, amestecând la fiecare 20 de secunde, până se topește și se omogenizează. Alternativ, puteți face acest lucru într-o cratiță setată la foc mediu-mic.
Se toarnă amestecul de caramel topit peste baza răcită.
Scoateți pătratul de aluat aproape înghețat din congelator, îndepărtați folia și așezați-o cu grijă deasupra caramelului.
Lăsați să stea o oră sau suficient de mult pentru ca aluatul de sus înghețat să ajungă la temperatura camerei.Preîncălziți cuptorul și coaceți timp de 30 până la 35 de minute sau până când blatul este complet gătit.
Se lasă să se răcească complet, apoi se răcește. Ridicați din tigaie și tăiați în pătrate.