Caramel Sărat-Covrig Amprente

Caramel Sărat-Covrig Amprente
Caramel sărat-covrig Thumbprints este un vegetarian desert. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de vanillan, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt Brun Sărat Caramel Covrig Amprente, Caramel Sărat Ciocolată Amprente, și Caramel Sărat Ciocolată Amprente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți 1/4 cană covrigi într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobiți în firimituri grosiere cu un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
2
Bateți untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Bateți gălbenușurile de ou, mierea, vanilia și sarea fină într-un bol mediu, apoi adăugați în amestecul de unt și bateți până se încorporează, răzuind vasul după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați făina și firimiturile de covrig și bateți până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Sare FinăSare Fină
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Puneți restul de 1 1/4 căni covrigi în punga resigilabilă și zdrobiți aproximativ cu știftul; întindeți pe o foaie de copt cu margini. Aruncați linguri de aluat deasupra și rotiți-le în bile, apăsând astfel covrigii să adere. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Covrigi Grosi, Rupti în BucățiAmbalați Covrigi Grosi, Rupti în Bucăți
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
5
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aranjați cookie-urile la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foile de copt pregătite; faceți o adâncitură profundă în fiecare cu degetul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Echipamente pe care le vei folosi
Pătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni GenerosPătrunjel Cu Frunze Plate Tocat, 1 Sau 2 Pumni Generos
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când sunt ușor aurii, 15 până la 18 minute. Re-Indentați cu spatele unei lingurițe, dacă este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați să se răcească 3 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet. Umpleți fiecare indentare cu dulce de leche și presărați cu sare de mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulce De LecheDulce De Leche
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Sursă foto: Johnny Miller
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista