Caramel Sărat-Covrig Amprente
Caramel sărat-covrig Thumbprints este un vegetarian desert. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 158 calorii. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de extract de vanillan, sare, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Unt Brun Sărat Caramel Covrig Amprente, Caramel Sărat Ciocolată Amprente, și Caramel Sărat Ciocolată Amprente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți 1/4 cană covrigi într-o pungă de plastic resigilabilă și zdrobiți în firimituri grosiere cu un sucitor.
Bateți untul și zahărul într-un bol mare cu un mixer la viteză medie-mare până la lumină și pufos, 3 până la 5 minute.
Bateți gălbenușurile de ou, mierea, vanilia și sarea fină într-un bol mediu, apoi adăugați în amestecul de unt și bateți până se încorporează, răzuind vasul după cum este necesar. Reduceți viteza mixerului la scăzut; adăugați făina și firimiturile de covrig și bateți până se combină.
Puneți restul de 1 1/4 căni covrigi în punga resigilabilă și zdrobiți aproximativ cu știftul; întindeți pe o foaie de copt cu margini. Aruncați linguri de aluat deasupra și rotiți-le în bile, apăsând astfel covrigii să adere. La frigider până la ferm, aproximativ 30 de minute.
Poziționați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți la 325 de grade F. aliniați 2 foi de copt cu hârtie pergament. Aranjați cookie-urile la aproximativ 1 1/2 inci distanță pe foile de copt pregătite; faceți o adâncitură profundă în fiecare cu degetul mare.
Coaceți, schimbând poziția tigailor la jumătatea drumului, până când sunt ușor aurii, 15 până la 18 minute. Re-Indentați cu spatele unei lingurițe, dacă este necesar.
Lăsați să se răcească 3 minute pe foile de copt, apoi transferați pe rafturi pentru a se răci complet. Umpleți fiecare indentare cu dulce de leche și presărați cu sare de mare.
Sursă foto: Johnny Miller