Caramel Porumb I

Caramel Porumb I
Porumb Caramel aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 827 calorii, 12g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sirop de porumb, sare, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Încercați Porumb Puf Caramel Porumb, Porumb Caramel, și Porumb Caramel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F (120 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Adăugați 1 lingură de ulei într-o cratiță de 4 litri și încălziți la foc mare. Când uleiul este fierbinte, adăugați 1/2 cană de porumb popping. Păstrați pan în mișcare în mod constant. Când porumbul nu mai apare, scoateți-l de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PorumbPorumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Puneți porumbul în cuptor pentru a se încălzi. Repetați până când tot porumbul a fost scos. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Topiți margarina sau untul într-o cratiță medie, apoi amestecați zahărul brun, siropul și sarea. Se aduce la fierbere, amestecând continuu; se fierbe fără agitare timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
UntUnt
SiropSirop
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Se amestecă bicarbonatul de sodiu, vanilia, arahidele, nucile pecan și migdalele în amestecul de zahăr brun. Se toarnă rapid amestecul de nuci peste floricele calde și se aruncă până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Zahăr BrunZahăr Brun
MigdaleMigdale
ArahideArahide
3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat3 Linguri Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
VanilieVanilie
Nuci PecanNuci Pecan
7
Se întinde pe foi de prăjituri unse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uriCookie-uri
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Coaceți timp de 45 de minute, amestecând bine la fiecare 15 minute. Se răcește pe folie de aluminiu și se păstrează într-un recipient etanș.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate7
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista