Caramel Pecan Crunch Cheesecake

Caramel Pecan Crunch Cheesecake
Caramel Pecan Crunch Cheesecake este un vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 28G de grăsime, și un total de 403 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, nuci pecan, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pecan - Caramel Crunch Înghețată, Toffee Crunch Caramel Cheesecake, și Caramel Pecan Cheesecake.

Instrucțiuni

1
Combinați firimiturile de cracare graham, 3/4 cană de nuci pecan și unt. Apăsați în partea de jos a unei tigaie cu formă de arc de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker CrumbsGraham Cracker Crumbs
UntUnt
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2
Bateți brânza cremă la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați zaharuri, bătând până la amestec.
4
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
5
Adăugați vanilie, bătând doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
6
Se toarnă amestecul în tava pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 325 timp de 55 de minute sau până când este aproape setat. Opriți cuptorul și deschideți parțial ușa; lăsați cheesecake în cuptor 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți cheesecake din cuptor; se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 30 minute. Acoperiți și răciți 8 ore. Rulați un cuțit în jurul marginilor tăvii și eliberați părțile laterale.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuțitCuțit
CuptorCuptor
TigaieTigaie
9
Presărați tortul cu 1/4 cană de zahăr brun. Se fierbe 5 1/2 inci de la căldură 2 până la 4 minute sau până când zahărul începe să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ZahărZahăr
10
Se presară cu 1/4 cană de nuci pecan. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista