Caramel Pear Crumble ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 516 calorii, 7g de proteine, și 27G de grăsime per portie. Această rețetă servește 9. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Dacă aveți lapte, jumătăți de pere în suc de pere, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Caramel Pear Crumble, Caramel-Pere Crumble, și 5 Minute De Caramel Pear Crumble.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Pulverizați o tigaie de 8 x 8 inci cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Caramele cu microunde și laptele într-un castron sigur pentru microunde la 2 minute înalte sau până la topire, amestecând după 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Caramel
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
Bol
3
Amestecați făina, ovăzul, zahărul brun, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un bol mediu. Se amestecă untul topit până se sfărâmă. Apăsați jumătate din amestecul de ovăz în fundul tăvii de copt pregătite. Rezervă restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Zahăr Brun
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Ovăz
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Bol
4
Coaceți crusta timp de 9 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Presărați crusta cu nuci și pere tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Pere
6
Se toarnă amestecul de caramel peste pere și apoi se sfărâmă amestecul de crustă rămas peste stratul de caramel. Reveniți la cuptor și coaceți încă 20 de minute sau până când blatul este ușor prăjit. Lingura în cupe desert în timp ce este încă cald sau rece și se taie în baruri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch