Caramel-Măr Crocant
Caramel-Apple Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 445 calorii, 4G de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,07 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de mere de copt, topping de caramel, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Caramel Apple Crisp, Caramel Apple Crisp, și Caramel Apple Crisp.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Într-un castron mare, amestecați toppingul de caramel și scorțișoara până se omogenizează.
Adăugați mere; aruncați până se acoperă uniform.
Se întinde într-un vas de copt din sticlă pătrat de 8 inci (2 litri).
În același castron, amestecați 2/3 cană de făină și zahărul brun.
Tăiați în unt, folosind blenderul de patiserie (sau trăgând 2 cuțite de masă prin amestec în direcții opuse), până când amestecul arată ca firimituri grosiere. Se amestecă ovăzul. Se sfărâmă amestecul peste mere în vasul de copt.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când merele sunt fragede și toppingul este maro auriu. Dacă doriți, serviți cu frișcă și topping suplimentar de caramel.