Caramel Dovleac Tiramisu
Caramel dovleac Tiramisu ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 329 calorii. Această rețetă servește 9. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de frișcă grea, ghimbir măcinat, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu de dovleac cu sos de Caramel cu unt de dovleac pentru # SundaySupper, Caramel dovleac Tiramisu pentru doi, și Easy caramel tiramisu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un cuțit zimțat, tăiați șase ladyfingers în jumătate în lățime. Într-un castron puțin adânc, combinați siropul de arțar și bourbonul. Scufundați șase ladyfingers întregi și șase jumătăți în amestec; aranjați într-un singur strat într-un 8-in. farfurie pătrată.
Într-un castron mic, bateți 1/2 cană cremă până când începe să se îngroașe. Adăugați treptat zahăr; bateți până se formează vârfuri moi. Într-un castron mare, combinați dovleacul, scorțișoara, ghimbirul și sarea; pliați în frișcă. Într-un alt bol, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și smântâna rămasă până se îngroașă.
Întindeți jumătate din amestecul de dovleac peste ladyfingers în vas. Dip rămase ladyfingers; aranja peste partea de sus. Se acoperă cu amestecul de dovleac rămas și amestecul de brânză cremă. Acoperiți și refrigerați timp de 8 ore sau peste noapte.
Într-un cuptor cu microunde, încălziți sosul de caramel; amestecați bourbonul.
Se servește cald cu tiramisu.