Caramel Doamnă Mere

Caramel Doamnă Mere
Caramel Doamna mere este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 151 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, mere de doamnă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramel Doamnă Mere, Păstrăv De Muștar Și Mere De Doamnă, și Cârnați prăjiți cu mere Lady și Nasturel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau un covor de silicon. Dacă tulpinile de măr nu sunt rezistente, introduceți frigarui de lemn sau crenguțe în vârfuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte2 Kilograme De Creveți Jumbo, Curățați și Devenați, Cozile Lăsate Intacte
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
2
Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Se ia de pe foc. Într-o cratiță mare, combinați 1/2 cană de zahăr cu apa și sucul de lămâie. Folosind o perie de patiserie umedă, spălați partea laterală a cratiței. Aduceți la foc mic la foc moderat, fără a amesteca și gătiți până când siropul începe să se coloreze în jurul marginilor, aproximativ 4 minute. Rotiți tigaia cu grijă, apoi fierbeți până când caramelul capătă o culoare chihlimbar deschis, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc. Folosind o lingură de lemn cu mâner lung, amestecați cu grijă smântâna grea fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
5
Puneți caramelul la foc și amestecați siropul de porumb, sarea și restul de 3/4 cană de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Adăugați untul și aduceți caramelul la fierbere la foc moderat. Spălați partea laterală a cratiței cu o perie de patiserie umedă. Introduceți un termometru pentru bomboane în caramel și gătiți-l la foc moderat până când termometrul înregistrează 242, 6 până la 7 minute. Puneți cratița pe o grătar și amestecați vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
7
Lăsați caramelul să stea 5 minute să se răcească ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
8
Lucrând rapid, înmuiați merele lady în caramel, lăsând orice exces să picure înapoi în tigaie. Puneți merele pe foaia de copt pregătită. Dacă caramelul devine prea gros, încălziți-l ușor la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați merele caramel să se răcească timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate0
Revista