Caramel Doamnă Mere
Caramel Doamna mere este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă face 24 de porții cu 151 calorii, 0g de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, mere de doamnă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Caramel Doamnă Mere, Păstrăv De Muștar Și Mere De Doamnă, și Cârnați prăjiți cu mere Lady și Nasturel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau un covor de silicon. Dacă tulpinile de măr nu sunt rezistente, introduceți frigarui de lemn sau crenguțe în vârfuri.
Într-o cratiță mică, aduceți crema doar la fierbere.
Se ia de pe foc. Într-o cratiță mare, combinați 1/2 cană de zahăr cu apa și sucul de lămâie. Folosind o perie de patiserie umedă, spălați partea laterală a cratiței. Aduceți la foc mic la foc moderat, fără a amesteca și gătiți până când siropul începe să se coloreze în jurul marginilor, aproximativ 4 minute. Rotiți tigaia cu grijă, apoi fierbeți până când caramelul capătă o culoare chihlimbar deschis, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Se ia de pe foc. Folosind o lingură de lemn cu mâner lung, amestecați cu grijă smântâna grea fierbinte.
Puneți caramelul la foc și amestecați siropul de porumb, sarea și restul de 3/4 cană de zahăr.
Adăugați untul și aduceți caramelul la fierbere la foc moderat. Spălați partea laterală a cratiței cu o perie de patiserie umedă. Introduceți un termometru pentru bomboane în caramel și gătiți-l la foc moderat până când termometrul înregistrează 242, 6 până la 7 minute. Puneți cratița pe o grătar și amestecați vanilia.
Lăsați caramelul să stea 5 minute să se răcească ușor.
Lucrând rapid, înmuiați merele lady în caramel, lăsând orice exces să picure înapoi în tigaie. Puneți merele pe foaia de copt pregătită. Dacă caramelul devine prea gros, încălziți-l ușor la foc mic.
Lăsați merele caramel să se răcească timp de 1 oră înainte de servire.