Ciocolata-migdale caramele ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 120 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ciocolată dulce-amăruie, apă, un strop de sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și prietenos cu FODMAP dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Caramel Cu Migdale De Ciocolată, Caramel De Ciocolată-Migdale, și Cafea și ciocolată caramel de migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță mică, grea, la foc mediu-mare, amestecând doar până se combină; aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 325 sau pana cand siropul incepe sa se caramelizeze. Se amestecă vanilia și sarea. Lucrând cu atenție și rapid, turnați amestecul de zahăr pe o foaie de copt acoperită cu hârtie pergament; se întinde la grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Sirop
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Tigaie Cu Sos
2
Lăsați caramelul să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramele
3
Presărați ciocolată peste caramel cald; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Caramele
4
Întindeți ciocolata topită într-un strat subțire și uniform peste caramel; se presară imediat cu migdale tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Migdale
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Caramele
5
Lăsați să stea 1 oră sau până se răcește complet. Rupeți caramelul în bucăți.