Caramel De Arahide Cu Ciocolată

Ciocolata caramele de arahide este un fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Pentru $1.43 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 1031 calorii, 19g de proteine, și 82G de grăsime. Această rețetă servește 9. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Un amestec de ciocolată dulce-amăruie 0% - cacao, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ciocolata dulce-amăruie, puteți urma acest fel principal cu Brownies De Ciocolată Dulce-Amăruie ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Încercați Ciocolata-Unt De Arahide Caramele, Ciocolată-Topped Arahide-Toffee Baruri, și Caramel Sărat Cu Unt De Arahide Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tava de copt cu unt și puneți-o pe o suprafață rezistentă la căldură.
Aduceți untul, zahărul și sarea la fierbere într - o oală grea de 4 până la 5 litri la foc mediu-mare, amestecând până se omogenizează, apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când amestecul este auriu adânc și înregistrează 300 de litri f (etapa de fisurare tare) pe termometru, 15 până la 20 de minute.
Se amestecă imediat arahidele întregi, apoi se toarnă cu grijă caramelul fierbinte în centrul tăvii de copt.
Se întinde cu spatula, netezind blatul și se lasă să stea 1 minut, apoi se presară imediat ciocolată deasupra.
Se lasa sa stea pana se topeste ciocolata, 4-5 minute, apoi se intinde peste caramele cu spatula curatata.
Presărați uniform cu arahide tocate, apoi congelați până când ciocolata este fermă, aproximativ 30 de minute. Rupe în bucăți.
Toffee păstrează, stratificat între foi de hârtie pergament, într-un recipient etanș la temperatura camerei rece 2 săptămâni.