Caramel Data Pinwheels

Caramel Data Pinwheels
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați rotițele de curmale Caramel. Pentru 7 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 96 de porții cu 40 de calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Dacă aveți extract de vanillan, zahăr brun, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Pinwheels Data Nuci, Data Pinwheels, și Data / Pinwheels Nuci.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, smântână unt și zahăr brun până la lumină și pufos. Bateți în ou și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
VanilieVanilie
UntUnt
CremăCremă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și sarea; adăugați treptat la amestecul cremos. La frigider cel puțin 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
3
Între timp, într-o cratiță mare, combinați curmalele, apa și zahărul. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa, aproximativ 5 minute. Se amestecă nucile și cireșele. Se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
NuciNuci
DateDate
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Împărțiți aluatul în jumătate; rulați o porție între două foi de hârtie cerată într-un 12-in. x 10-in. dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
5
Se întinde cu jumătate din umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
6
Rulați într-o rolă strânsă de jeleu, începând cu o latură lungă; înfășurați în folie de plastic. Repetați cu aluatul rămas și umplutura. Acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
7
Desfaceți și tăiați în 1/4-in. felii cu un cuțit ascuțit; Așezați 1 in. separat pe foi de copt unse.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuțitCuțit
8
Se coace la 375 la 8-10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții96
Scor De Sănătate0
Revista