Caramel cu nuci Pecan Bûche de Noël.

Caramel cu nuci Pecan Bûche de Noël.
Caramel-Pecan B 8-che De no-Che ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 612 calorii. Această rețetă servește 16 și costă 1,48 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână făină universală, zahăr pudră, bourbon și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 31%. Încercați Ciocolata si Caramel Sarat Bûche de Noel, Bûche de Noël., și Buche De Noel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 17x12x1-inch foaie de copt cu pergament; hârtie de unt. Pulsați nucile și făina în procesor până când nucile sunt tocate fin (nu măcinate). Folosind mixerul electric, bateți albușurile de ou și sarea într-un castron foarte mare până se spumează. Cu mixerul în funcțiune, bateți treptat în 1/4 cană de zahăr, bătând doar până se formează vârfuri rigide. Folosind mixerul electric, bateți gălbenușurile cu 1/3 cană de zahăr și bourbon într-un castron mare până se îngroașă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Foaie De CoptFoaie De Copt
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați amestecul de gălbenuș în amestecul de albuș de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
OuăOuă
3
Presărați nuci; pliați ușor până aproape încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
4
Adăugați unt; pliați ușor doar pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
5
Se toarnă în foaia de copt pregătită, împrăștiind ușor aluatul pentru a forma un strat uniform.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
6
Coaceți tortul până când marginile încep să se rumenească și tortul este ferm la atingere, aproximativ 14 minute. Se răcește în tigaie pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Se amestecă 1 1/4 căni de zahăr și 1/3 cană de apă într-o cratiță medie grea la foc mediu până se dizolvă zahărul. Creșteți căldura; fierbeți fără a amesteca până la chihlimbar adânc, ocazional învârtind tigaia și perindând părțile laterale cu o perie de patiserie umedă, aproximativ 9 minute (timpul va varia, în funcție de dimensiunea tigaiei).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De PatiseriePerie De Patiserie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Se ia de pe foc; adăugați imediat smântână (amestecul va bule puternic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
3
Bateți în unt, bourbon și sare. Se amestecă la foc mediu până se dizolvă bucățile de caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caramel BițiCaramel Biți
Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)Whisky Bourbon (recomandat: Maker's Mark)
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Transferați 1 cană de sos de caramel în ulcior mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De CaramelSos De Caramel
5
Adăugați ciocolată în caramelul rămas în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Lăsați să stea la foc 5 minute; bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
7
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Lăsați glazura să stea până se întinde, amestecând ocazional, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
9
Întindeți 1 cană glazură peste tort în strat uniform. Începând de la 1 parte lungă și folosind pergament ca ajutor, roll up tort jelly-roll stil. Începând cu 1 inch de la fiecare capăt al tortului, tăiați bucata diagonală lungă de 3 inci de la fiecare capăt. Aranjați tortul, cu cusătura în jos, pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
10
Răspândiți partea tăiată a fiecărei bucăți de tort de 3 inci cu o parte din glazură. Atașați 1 bucată de tort, cu glazura în jos, în partea de sus a tortului lângă 1 capăt. Atașați a doua bucată pe partea laterală a tortului lângă capătul opus. Acoperiți tortul cu glazura rămasă. Rulați furculița în cercuri concentrice pe capetele tortului. Faceți înainte se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți ușor cu hârtie cerată și lăsați să stea la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GlazuraGlazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Garnisiți platoul cu frunze.
12
Presărați ușor tortul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
13
Tăiați tortul în felii și serviți cu banane, dacă doriți, înghețată și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețatăînghețată
BananeBanane
SosSos
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista