Caramel-Ciocolată Stratificat Fudge
Caramel-ciocolata stratificat Fudge ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 105 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 96. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, chipsuri de ciocolată semidulce, chipsuri de copt cu vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Fudge Stratificat De Mentă-Ciocolată, Ciocolată Stratificată-Unt De Arahide Fudge, și Ciocolată Albă Stratificată Mentă Mocha Fudge.
Instrucțiuni
Tapetați tigaia de 13x9 inci cu folie, extinzând folia peste părțile laterale ale tigaiei; pulverizați folia cu spray de gătit.
Strat, într-o cratiță grea de 3 litri, gătiți zahăr brun, 1/4 cană unt și 3/4 cană lapte evaporat la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când zahărul este dizolvat.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți ușor fără a amesteca 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă 2 căni de marshmallows, chipsurile de vanilie și 1 linguriță de vanilie; se amestecă până se topesc marshmallows și chipsurile și amestecul este neted. Se amestecă nucile tocate. Răspândiți rapid amestecul în tigaie. Dați la frigider cu 30 de minute înainte de a pregăti stratul de ciocolată.
Pentru Fudge De Ciocolată
Strat, într-o cratiță grea de 3 litri, gătiți zahăr granulat, 1/4 cană unt și 3/4 cană lapte evaporat la foc mediu-mare, amestecând continuu, până când zahărul este dizolvat.
Se încălzește până la fierbere, amestecând constant. Reduceți căldura la minim; fierbeți ușor fără a amesteca 5 minute.
Scoateți cratița de pe foc. Se amestecă 2 căni de marshmallows, chipsurile de ciocolată și 1 linguriță de vanilie; se amestecă până se topesc marshmallows și chipsurile și amestecul este neted. Bateți 30 de secunde cu lingura până la luciu. Răspândiți rapid amestecul deasupra stratului de caramel Fudge.
Presărați jumătăți și bucăți de nucă peste fudge; apăsați ușor în fudge. Capac; frigider 1 oră 30 minute.
Îndepărtați fudge-ul din tigaie ridicând folia; îndepărtați folia de pe părțile laterale ale fudge-ului. Cu cuțitul lung, tăiați fudge în 12 rânduri cu 8 rânduri. A se păstra într-un recipient bine acoperit la frigider.