Caramel Caise Degetul Mare Cookie-Uri
Caramel caise degetul mare Cookie-uri ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 1,94 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 650 calorii, 12g de proteine, și 32g de grăsime per portie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 57 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cap de la magazin și ridica Pillsbury cel mai bun făină de toate scop, ouă, Smucker ' s caramelă spoonable inghetata topping, și câteva alte lucruri pentru a face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 81%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Caise Fig Degetul Mare Cookie-Uri, Cookie-Uri Cu Amprentă De Caise, și Fursecuri cu migdale și caise.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°. reglați suportul în poziția de mijloc. Înveliți ușor două foi de prăjituri cu spray de gătit fără stick.
Bateți zahărul brun și scurtați-l într-un bol mediu cu un mixer electric la viteză medie timp de 2 minute sau până când este pufos. Răzuiește părțile laterale ale bolului.
Adăugați gălbenușurile de ou, apa, vanilia și sarea. Bateți până se combină bine.
Adăugați făina la viteză mică până când este bine amestecată.
Bateți albușurile de ou într-un bol puțin adânc până se spumează.
Așezați nucile pecan într-un bol separat de mică adâncime. Măsurați aproximativ 2 teapsoons aluat pentru fiecare cookie. Formați-vă în bile rulând între palme. Înmuiați fiecare bilă de aluat în albușuri de ou, apoi rulați în nuci pecan.
Așezați pe foaia de cookie pregătită. Folosind partea din spate a unei lingurițe sau a degetului mare, faceți o indentare rotunjită în partea de sus a fiecărui cookie.
Scoateți din cuptor. Poate fi necesar să creați din nou indentarea cu o lingură.
Așezați aproximativ 1/2 linguriță de caramel topping în indentarea fiecărui cookie. Apoi puneți aproximativ 1/2 linguriță de conserve deasupra caramelului.
Coaceți încă 5 până la 7 minute sau până se rumenesc ușor.
Scoateți din cuptor. Lăsați cookie-urile să se răcească pe foaia de copt timp de câteva minute.
Scoateți suportul de răcire pentru a se răci complet.