Caramel Banana Pâine Prăjită Franceză
Caramel Banana franceză Toast ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 733 calorii, 19g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,24 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 8756 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, dar banane, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Prăjită Franceză Cu Caramel De Banane Peste Noapte, Pâine Prăjită Franceză Cu Caramel-Banane La Cuptor, și Caramel Pâine Prăjită Franceză.
Instrucțiuni
Pentru a face toastul francez, preîncălziți un cuptor la 350. 8 F.In un castron mare, puțin adânc, amestecați ouăle, laptele,sucul de portocale, zahărul, vanilia și sarea.
Adăugați pâine în amestecul de ouă și întoarceți ușor pentru a acoperi uniform.
Lăsați să stea până când pâinea a absorbit o parte din amestecul de ouă, aproximativ 1 minut.
Puneți tigaia electrică la foc mediu-mare până când este fierbinte. adăugați grăsime de slănină pentru a se topi.
Scoateți pâinea din amestecul de ouă, lăsând excesul de lichid să picure înapoi în vas și așezați-l pe tigaia fierbinte. Gatiti pana cand fundul se rumeneste, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți celelalte părți până se rumenesc, încă aproximativ 2 minute.
Așezați pâinea pe o foaie de copt, transferați-o în cuptor și coaceți până când centrul pâinii este încălzit, dar încă umed, aproximativ 10 minute. În timp ce pâinea prăjită este la cuptor, curățați și feliați bananele. Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie și adăugați untul și zahărul brun pe mediu înalt, folosiți o lingură de lemn pentru a combina și lăsați să se topească apoi adăugați banane într-un strat subțire. Se lasă să se baloneze puțin, apoi se răstoarnă feliile de banană pe rând. Gatiti pana cand bananele se rumenesc usor (2-3 menuets)
Serviți pâinea prăjită franceză fierbinte, acoperită cu linguri de banane caramelizate.
Se ornează cu frișcă, opțional, dar foarte recomandat!