Caramel Apple Monstru Munch
Această rețetă servește 12 și costă 35 de cenți pe porție. O porție conține 242 calorii, 4G de proteine, și 14g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, arahide de cocktail, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Monstru Munch, Dulce Monstru Munch, și Monstru Se Amestecă Popcorn Munch pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un vas mare cu fund greu la foc mediu până când este foarte fierbinte și strălucitor.
Adăugați floricele și acoperiți imediat cu un capac. Agitați oala în mod constant, ținând capacul cu un suport rezistent la căldură, până când începe popping-ul, aproximativ 1 minut. Reduceți căldura la mediu și continuați să agitați vasul până când popping-ul încetinește la doar câteva pe 5 secunde, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Scoateți de pe foc și lăsați să stea încă un minut pentru a permite să apară ultimele sâmburi.
Pulverizați un castron foarte mare cu spray de gătit antiaderent.
Puneți floricelele în castron și îndepărtați orice miez nepopulat.
Adăugați alunele. Pulverizați o spatulă rezistentă la căldură din cauciuc cu spray-ul de gătit și așezați-l lângă vas.
Combinați zahărul brun, untul, siropul de porumb și sarea într-o cratiță medie și puneți la foc mediu. Gatiti, amestecand, pana se topeste si marginile amestecului incep sa bule. Fixați un termometru cu bomboane în tigaie, astfel încât partea inferioară a termometrului să se odihnească în siropul de zahăr, dar să nu atingă fundul tigaiei. Se fierbe, amestecând, până când termometrul înregistrează 300 de grade F (etapa de fisură tare), aproximativ 8 minute.
Opriți arzătorul și adăugați vanilia. Amestecați scurt-aproximativ 5 secunde-având grijă să nu vă ardeți pe măsură ce amestecul se umflă.
Turnați imediat caramelul uniform peste floricele și amestecați rapid cu spatula de cauciuc pregătită până când bucățile sunt în mare parte separate, aproximativ 3 minute. Îndepărtați orice aglomerări mai mari, având grijă, deoarece caramelul va fi încă fierbinte în locuri. Se amestecă chipsurile de mere.