Caramel Apple Coopers

Caramel Apple Coopers ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 8 cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 46 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Halloween va fi și mai special cu această rețetă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 12 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de migdale măcinate, ou, zahăr tos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Încercați Batoane de fulgi de ovăz cu mere cu sos de caramel de scorțișoară {& o minunată baie de mere cu caramel!}, Brioșe cu condimente de dovleac cu mere Caramel cu glazură de Caramel sărată, și Caramel Apple unt Cheesecake Dip pentru # SundaySupper toamna Apple Party pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți patiseria din frigider cu aproximativ 20 de minute înainte de a începe.
Preîncălziți cuptorul la 200C/180C ventilator/gaz marca 6 / 204°.
Rulați jumătate din patiserie într-un pătrat de aproximativ 28 cm pe o scândură făinoasă.
Tăiați cercurile cu un tăietor de patiserie de 8 cm. Aveți grijă să nu răsuciți în timp ce scoateți tăietorul. Încercați pentru un robinet ascuțit, deoarece acestea vor merge un pic într-o parte în cazul în care acestea sunt răsucite. Faceți același lucru cu restul de patiserie.
Așezați cercurile pe o tavă de copt pregătită, lăsând puțin spațiu între ele.
Puneți o linguriță slabă de caramel în centrul fiecărei produse de patiserie.
Într-un castron amestecați brânza Philadelphia cu zahărul și migdalele măcinate.
Într-un castron separat, bateți oul și gălbenușul de ou, apoi amestecați în amestecul de brânză până se combină bine.
Dollop o lingură de amestec peste fiecare patiserie, acoperind caramelul și liniștitor afară, dar nu-l ia destul de la margine.1
Introduceți la cuptor 20-25 de minute până când patiseria începe să devină puțin aurie.1
Puneți un suport de sârmă să se răcească. Odată răcit, praf cu zahăr glazură. 1
Spuneți că veți avea doar unul, dar fiți pregătiți să mâncați cel puțin 4, dacă nu chiar mai mult.