Caraibe Nemernic Cotlet De Porc
Rețeta Cotletelor de porc din Caraibe ar putea satisface pofta ta din America Centrală în jur 1 oră și 15 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 755 calorii, 75g de proteine, și 31g de grăsime pe porție. Pentru $4.4 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare și piper kosher, chipsuri de stejar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caraibe Nemernic Cotlet De Porc, Caraibe Nemernic Cotlet De Porc, și Slow fierte smucitură de porc cu Caraibe Salsa Skinnytaste.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați habanero, ceapă, scallion, usturoi, ienibahar, cimbru, ghimbir, nucșoară și scorțișoară.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Procesați până se toacă fin.
Adăugați 1 lingură de ulei și procesați într-o pastă netedă.
Într-un castron mic, bateți 1 lingură de pastă cu sosul de grătar.
Întindeți pasta rămasă peste cotlete și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Aprindeți un grătar cu gaz. Înfășurați așchii de lemn în folie rezistentă, străpungeți pachetul peste tot cu o frigăruie și adăugați la grătar. Acoperiți și lăsați chipsurile să înceapă să fumeze, aproximativ 5 minute.
Periați ușor cotletele cu ulei și condimentați cu sare. Grătiți cotletele, acoperite, la foc moderat, întorcând și schimbând cotletele ocazional, până când sunt ușor carbonizate și un termometru pentru carne introdus cel mai aproape de os înregistrează 140, 18 până la 20 de minute.
Transferați cotletele într-un platou și serviți cu sosul de grătar condimentat pe lateral.
Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Chardonnay, Pinot Noir și Riesling sunt alegeri excelente pentru Cotletele de porc. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, riesling uscat completează adaosurile dulci precum muștarul de miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca Hanna Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.