Caraibe Nemernic Cotlet De Porc

Rețeta Cotletelor de porc din Caraibe ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 1 oră și 15 minute. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 20 și costă 88 cenți pe porție. O porție conține 151 calorii, 15g de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de ceapă, habanero chile, ienibahar măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Caraibe Nemernic Cotlet De Porc, Caraibe Nemernic Cotlet De Porc, și Slow fierte smucitură de porc cu Caraibe Salsa Skinnytaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un mini robot de bucătărie, combinați habanero, ceapă, scallion, usturoi, ienibahar, cimbru, ghimbir, nucșoară și scorțișoară.
Adăugați 1 1/2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper. Procesați până se toacă fin.
Adăugați 1 lingură de ulei și procesați într-o pastă netedă.
Într-un castron mic, bateți 1 lingură de pastă cu sosul de grătar.
Întindeți pasta rămasă peste cotlete și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Aprindeți un grătar cu gaz. Înfășurați așchii de lemn în folie rezistentă, străpungeți pachetul peste tot cu o frigăruie și adăugați la grătar. Acoperiți și lăsați chipsurile să înceapă să fumeze, aproximativ 5 minute.
Periați ușor cotletele cu ulei și condimentați cu sare. Grătiți cotletele, acoperite, la foc moderat, întorcând și schimbând cotletele ocazional, până când sunt ușor carbonizate și un termometru pentru carne introdus cel mai aproape de os înregistrează 140, 18 până la 20 de minute.
Transferați cotletele într-un platou și serviți cu sosul de grătar condimentat pe lateral.