Caraibe Mahi Mahi cu banane Chutney
Rețeta Caraibe Mahi Mahi cu chutney de banane ar putea satisface pofta ta din America Centrală în aproximativ 20 minute. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 406 calorii, 28G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de apă, coriandru, Chutney de mango și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Mahi-mahi cu chutney proaspăt de coriandru și Kiwi, Mahi-Mahi cu chutney proaspăt de coriandru, și Caraibe Mahi Mahi (10 Puncte) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți 2 căni de apă la fiert într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Dacă folosiți fierberea unchiului Ben în pungă, aruncați în pungă și fierbeți 10 minute; scoateți din pungă și adăugați nucă de cocos. Reduceți căldura la minim. Simmer, acoperit, 5 minute. Opriți focul; se amestecă fasolea și se lasă deoparte. (Dacă folosiți orez brun obișnuit de gătit rapid, adăugați orez și nucă de cocos în apa clocotită. Reduceți căldura la minim. Simmer, acoperit, 5 minute. Opriți focul; se amestecă fasolea și se lasă deoparte.)
În timp ce orezul gătește, combinați sare, ienibahar, cimbru și piper cayenne într-un castron mic; pus deoparte.
Aranjați peștele pe o foaie de copt.
Stropiți ulei peste pește.
Presărați jumătate din amestecul de condimente peste pește; întoarceți peștele și presărați cu condimentele rămase.
Se fierbe timp de 56 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
În timp ce peștele se fierbe, combinați chutney, banane, scallions și coriandru într-un castron mic.
Serviți amestecul de orez și fasole acoperit cu amestec de pește și chutney.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Skyfall Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Skyfall Pinot Gris]()
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.