Caracatiță la grătar cu salată de țelină și fasole Cannellini

Caracatiță la grătar cu salată de țelină și fasole Cannellini
Caracatiță la grătar cu țelină și salată de fasole Cannellini ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,77 USD pe porție. O porție conține 583 calorii, 31g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână morcov, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 ore și 25 de minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată De Fasole Cannellini, Scoici la grătar și caracatiță, salată de cartofi și sos de spanac, și Salată de fasole Cannellini și ton pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face caracatița: înveliți o cratiță mare cu ulei de măsline și aruncați usturoiul, morcovul, țelina și ceapa. Se condimentează cu sare și piper roșu zdrobit și se aduce tigaia la foc mediu-mare. Gatiti legumele pana cand sunt moi si aromate, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
CaracatițăCaracatiță
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați oțetul și umpleți tigaia cu apă. Condimentează cu sare, aruncă frunzele de dafin și aduce apa la fierbere. Reduceți la foc mic și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați caracatița copilului și fierbeți timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
4
Scoateți din lichid și lăsați să se răcească. (Această parte poate soooooo fi făcut înainte.)
5
Pentru a pregăti salata: înveliți o tigaie mare, dreaptă, cu ulei de măsline, aruncați ceapa, condimentați cu sare și piper roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu și gătiți ceapa până când încep să se înmoaie, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 până la 2 minute. Aruncați fasolea, bulionul de pui și țelina și gătiți până când stocul s-a redus cu puțin mai mult de jumătate. Opriți focul și rezervați amestecul de fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
7
Preîncălziți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Tăiați capetele de pe caracatiță și tăiați picioarele în secțiuni de 2 picioare. Ungeți picioarele și așezați-le pe grătar pentru a călca ușor și a încălzi caracatița.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaracatițăCaracatiță
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Într-un castron mare, aruncați frunzele de rucola și țelină cu sucul de lămâie și uleiul de măsline și condimentați cu sare. Împărțiți între 4 farfurii de servire și lingurați o parte din amestecul cald de fasole pe rucola. Aranjați picioarele între plăci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățiteGrapefruit Roșu, Supremat, Bucăți înjumătățite
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Stropiți cu ulei de finisare big fat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Scurgeți fasolea din apa înmuiată și puneți-o într-o cratiță medie. Aruncați cuișoarele de usturoi, frunza de dafin, morcovul, țelina, cimbrul și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu SecCôtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Adăugați apă în tigaie până când acoperă fasolea cu aproximativ 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Puneți tigaia la foc mare și aduceți apa la fierbere, reduceți la foc mic și fierbeți până când fasolea este foarte moale și fragedă, 35 până la 40 de minute. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Condimentează apa generos cu sare și lasă să stea 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
15
Scurgeți fasolea din lichidul de gătit și îndepărtați legumele, Golful și cimbrul și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista