Capsuni P. P. fructe
Strawberry P de fructe ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 85 și costă 7 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Un amestec de zahăr, căpșuni, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Pate De Fructe De Căpșuni Și Rubarbă, Caise P. P. fructe, și Grepfrut P. P. L. De Fruit Candy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Căptușiți o foaie de copt cu margini de 9" x 12" (cu o jantă de cel puțin 1/4 inch) cu hârtie pergament. Puree căpșuni într-un blender până se omogenizează.
Se amestecă pectina și 3 linguri de zahăr într-un castron.
Transferați piureul într-o cratiță de 2 litri și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Presărați amestecul de pectină-zahăr pe piure și amestecați până se dizolvă pectina. Continuați să fierbeți timp de 2 minute.
Adăugați 1 3/4 căni de zahăr în 3 părți, amestecând după fiecare adăugare și așteptând 15 secunde între adăugări.
Adăugați sirop de porumb; gatiti amestecul pana se ingroasa usor, aproximativ 3 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă sucul.
Se toarnă amestecul în foaia de copt, se întinde uniform și se lasă să se stabilească 2 ore.
Tăiați jeleul în pătrate de 1 inch sau alte forme folosind un cuțit ascuțit. Aruncați pătrate, câteva la un moment dat, în restul de 3 linguri de zahăr. A se păstra la temperatura camerei într-un recipient etanș până la 1 lună.