Caprese Burgers

Caprese Burgers
Burgeri Caprese ar putea fi doar American rețetă pe care o căutați. Această rețetă face 30 de porții cu 144 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză pecorino-romano, chuck de vită măcinată, roșii și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Caprese Burgers, Cârnați Italieni Caprese Burgers, și Insalata Caprese all ' americana (salată Caprese în stil American).

Instrucțiuni

1
Într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul cu migdalele și usturoiul și pulsați până când migdalele sunt tocate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați 1/2 cană de ulei de măsline și procesați într-o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
3
Adăugați Pecorino ras și puls pentru a combina. Condimentează pesto-ul cu sare și piper. Ar trebui să aveți aproximativ 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
PecorinoPecorino
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Transferați 1/4 cană de pesto într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați mandrina măcinată și mușchiul măcinat și un vârf de sare și frământați ușor pentru a amesteca. Formați amestecul în șase prăjituri de 4 inci, cu grosimea de aproximativ 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai Sp. Asezonați Toată SareaCeai Sp. Asezonați Toată Sarea
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Ungeți ușor chiftelele de burger cu ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Castroane Umplute Cu MuștarCastroane Umplute Cu Muștar
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
7
Aprindeți un grătar și ungeți grătarele. Gratiți burgerii la foc moderat timp de 3 minute. Întoarceți burgerii, acoperiți-i cu feliile de mozzarella și închideți grătarul. Gatiti timp de 3 minute mai mult pentru burgeri medii-rare. Grătați chiflele până se prăjesc ușor, apoi întindeți o parte din pesto pe fund. Se acoperă cu burgerii, roșiile și pesto-ul rămas. Închideți burgerii și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate8
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista