Cappuccino Pecan Nuggets
Reteta Cappuccino Pecan Nuggets este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cafea espresso instant, zahăr brun, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cappuccino Pecan Nuggets, Pecan Și Pepite De Ovăz Prăjite, și Cappuccino Scorțișoară Pecan Briose pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Liniați tigaia pătrată, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu folie de aluminiu, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați cu spray de gătit.
Încălziți zahărul brun, 1 lingură de cafea și laptele până la fierbere într-o cratiță de 2 litri; se ia de pe foc. Se amestecă stratul de bomboane până se topește.
Se toarnă în tigaie. Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Scoateți amestecul din tigaie, folosind marginile foliei pentru a ridica.
Tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
Încălziți caramelele, chipsurile de ciocolată și frișca în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând frecvent, până când amestecul este topit și neted. Refrigerați descoperit aproximativ 15 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când amestecul își păstrează forma și este suficient de rece pentru a fi manipulat.
Acoperiți foaia de prăjituri cu hârtie cerată. Pentru fiecare pepită, rulați 1/2 linguriță amestec caramel-ciocolată în bilă; apăsați între 2 jumătăți de pecan și aplatizați ușor. Forma 1 amestec de cafea pătrat uniform în jurul cluster pecan; rola între mâini pentru a forma mingea.
Așezați pe foaia cookie. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când este ferm.
Acoperiți foaia de biscuiți cu folie de aluminiu. Topiți ciocolata de copt și scurtați-o în cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând constant. Înmuiați 1 pepită la un moment dat în amestec de ciocolată.
Așezați pe foaia cookie. Presărați imediat cafea peste unele dintre pepite.
Stropiți ciocolata topită rămasă peste unele dintre pepite, dacă doriți. Dați la frigider aproximativ 10 minute sau doar până când este setat.
Se servește la temperatura camerei. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.