Cappuccino Pecan Nuggets

Cappuccino Pecan Nuggets
Reteta Cappuccino Pecan Nuggets este gata în aproximativ 2 ore și 10 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare sudică. O porție conține 178 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 36. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de cafea espresso instant, zahăr brun, lapte condensat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Cappuccino Pecan Nuggets, Pecan Și Pepite De Ovăz Prăjite, și Cappuccino Scorțișoară Pecan Briose pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Liniați tigaia pătrată, 8x8x2 sau 9x9x2 inci, cu folie de aluminiu, lăsând 1 inch de folie deasupra pe 2 laturi opuse ale tigaiei; pulverizați cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Încălziți zahărul brun, 1 lingură de cafea și laptele până la fierbere într-o cratiță de 2 litri; se ia de pe foc. Se amestecă stratul de bomboane până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și MiereCu Ovăz și Miere
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
3
Se toarnă în tigaie. Refrigerați descoperit aproximativ 30 de minute sau până când este ferm.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
4
Scoateți amestecul din tigaie, folosind marginile foliei pentru a ridica.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
5
Tăiați în 6 rânduri cu 6 rânduri.
6
Încălziți caramelele, chipsurile de ciocolată și frișca în cratiță de 1 litru la foc mediu, amestecând frecvent, până când amestecul este topit și neted. Refrigerați descoperit aproximativ 15 minute, amestecând o dată sau de două ori, până când amestecul își păstrează forma și este suficient de rece pentru a fi manipulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
8 Cesti De Cereale Sugar Smacks8 Cesti De Cereale Sugar Smacks
Echipamente pe care le vei folosi
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
7
Acoperiți foaia de prăjituri cu hârtie cerată. Pentru fiecare pepită, rulați 1/2 linguriță amestec caramel-ciocolată în bilă; apăsați între 2 jumătăți de pecan și aplatizați ușor. Forma 1 amestec de cafea pătrat uniform în jurul cluster pecan; rola între mâini pentru a forma mingea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie16 Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați pe foaia cookie. Dați la frigider aproximativ 15 minute sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Acoperiți foaia de biscuiți cu folie de aluminiu. Topiți ciocolata de copt și scurtați-o în cratiță de 1 litru la foc mic, amestecând constant. Înmuiați 1 pepită la un moment dat în amestec de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe(sau ½ Cană) Unt Nesărat, Tăiat Cubulețe
Afine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea MoiAfine, Aruncați Orice Boabe Mici Sau Prea Moi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Boabe Suplimentare De Floarea-soareluiBoabe Suplimentare De Floarea-soarelui
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici5 Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți Mici
10
Așezați pe foaia cookie. Presărați imediat cafea peste unele dintre pepite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuggets De PuiNuggets De Pui
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Stropiți ciocolata topită rămasă peste unele dintre pepite, dacă doriți. Dați la frigider aproximativ 10 minute sau doar până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Nuggets De PuiNuggets De Pui
12
Se servește la temperatura camerei. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții36
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista