Caponatina vegetală dulce-acrișoară

Caponatina vegetală dulce-acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatinan de legume dulci și acrișoare. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Legume Dulce-Acrișoare, Tofu dulce și acru-amestec de legume, și Arlequin du Potager en Aigre-Doux (sortiment de legume dulci și acri).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, agitând frecvent tigaia, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
3
Într-o cratiță mică, combinați oțetul și zahărul și fierbeți, apoi gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Lasă să se răcească.
5
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc moderat până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinetele și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați ardeii grași roșii și galbeni și gătiți timp de 3 minute, apoi amestecați dovleceii și roșiile și gătiți timp de 3 minute mai mult. Se amestecă treptat oțetul redus; se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă caperele, măslinele, nucile de pin și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista