Caponatina vegetală dulce-acrișoară

Caponatina vegetală dulce-acrișoară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatinan de legume dulci și acrișoare. Această rețetă face 6 porții cu 176 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de oțet de vin, ulei de măsline, ardei gras și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Salată De Legume Dulce-Acrișoare, Tofu dulce și acru-amestec de legume, și Arlequin du Potager en Aigre-Doux (sortiment de legume dulci și acri).

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, agitând frecvent tigaia, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se transferă pe o farfurie și se lasă să se răcească.
3
Într-o cratiță mică, combinați oțetul și zahărul și fierbeți, apoi gătiți la foc mare până se reduce la jumătate, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Lasă să se răcească.
5
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
6
Adăugați ceapa și țelina și gătiți la foc moderat până se înmoaie ușor, aproximativ 5 minute. Se amestecă vinetele și se fierbe 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Adăugați ardeii grași roșii și galbeni și gătiți timp de 3 minute, apoi amestecați dovleceii și roșiile și gătiți timp de 3 minute mai mult. Se amestecă treptat oțetul redus; se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand des, pana cand legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă caperele, măslinele, nucile de pin și busuiocul. Se condimentează cu sare și piper și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista