Caponata În Stil Sicilian

Caponata În Stil Sicilian
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatanul în stil Sicilian. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 296 calorii. Această rețetă servește 5. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, vinete și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare sunt Caponata De Vinete Siciliene, Gust De Vinete Siciliene (Caponata), și Caponata (Gust De Vinete Siciliene).

Instrucțiuni

1
Cojiți și tăiați vinetele. Sotati in ulei incins intr-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 minute; scoateți vinetele din tigaie și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa în tigaie; sotati 5 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Adăugați sosul de roșii și țelina; sotati 5 minute sau pana cand telina este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4
Întoarceți vinetele în tigaie; amestecați caperele și următoarele 6 ingrediente. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând des, 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Se lasă să se răcească 1 oră.
6
Garnisiți, dacă doriți.
7
Se servește cu felii de pâine rustică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
8
Notă: Caponata poate fi păstrată la frigider până la 1 săptămână.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista