Caponatanul la grătar este un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 262 calorii. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, măsline kalamatan, oțet de vin și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Cu o lingură scor de 84%, acest fel de mâncare este super. Încercați Salată de Caponata la grătar cu pâine plată la grătar, Caponata La Gratar, și Bruschetta Caponata La Gratar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Încălziți grătarul la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
Ungeți vinetele, feliile de ceapă și roșiile cu ulei de măsline și condimentați fiecare tip de legumă cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Grătiți vinetele timp de 6 până la 8 minute pe fiecare parte până se rumenesc și se fierb. Grătiți ceapa timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte până se rumenesc și tocmai fierte. Grătiți roșiile timp de 2 minute pe fiecare parte până când sunt carbonizate și ușor moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Scoateți pe o tăietură și tăiați-o în sferturi.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
6
Scoateți legumele de pe grătar pe o tăietură și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
7
Transferați legumele într-un castron mediu și adăugați măslinele, caperele, stafidele și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Se amestecă împreună usturoiul, fulgii de ardei roșu, oțetul și mierea într-un castron mic și se condimentează cu sare și piper, după gust. Stropiți încet în 1/4 cană de ulei de măsline și bateți până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
9
Se toarnă pansamentul peste legume, se adaugă pătrunjelul și se amestecă ușor pentru a se combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/4 Cană De Grăsime De Porc
10
Lăsați salata să stea la temperatura camerei cel puțin 30 de minute și până la 2 ore înainte de servire.