Caponata din nordul Italiei cu cartofi
Caponata din nordul Italiei cu cartofi este o fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă servește 6. O porție conține 308 calorii, 2G de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.26 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. 3 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cap la magazin și ridica , , , și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Caponata din nordul Italiei cu cartofi, Burgerul Trattoria Din Nordul Italiei, și Salată De Fasole Albă Din Nordul Italiei Fără Gluten.
Instrucțiuni
Încălziți 2 tigăi mari antiaderente la foc mare. Împărțiți uleiul de măsline între cele 2 tigăi, când uleiul este fierbinte adăugați legumele toate împreună și condimentați cu sare și piper gri, după gust și fulgi de chili.
Se sotează toate legumele împreună timp de aproximativ 10 până la 15 minute.
Adăugați nucile de pin și coaja de portocală și continuați să gătiți încă 5 minute sau până când toate legumele sunt moi și aromele sunt bine infuzate.
Între timp, într-o tigaie mică de sote, combinați oțetul cu zahărul și stafidele, aduceți la fierbere și reduceți până când este ușor siropos. Când legumele sunt fierte și încă fierbinți, combinați cu siropul de oțet și busuiocul, gustați sare și piper și serviți fierbinte ca garnitură.