Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Caponatan de vinete. Această rețetă face 4 porții cu 260 calorii, 3G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.32 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de oțet de vin, zahăr, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Caponata De Vinete, Caponata De Vinete, și Caponata De Vinete.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, acoperiți caperele cu apă și lăsați să se înmoaie timp de 15 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Între timp, într-o tigaie mare, încălziți 3 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați vinetele și gătiți la foc moderat până când fundul se rumeneste, 5 minute. Se amestecă și se gătește până se rumenesc peste tot, cu 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
4
Transferați vinetele într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei de măsline, ceapa și țelina în tigaie. Acoperiți și gătiți la foc mic, amestecând ocazional, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați Roșia, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
7
Într-o cratiță, fierbeți oțetul și zahărul pentru a dizolva zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
8
Adăugați nucile de pin și caperele și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
9
Întoarceți vinetele în tigaie. Se amestecă amestecul de oțet și se gătește la foc mic timp de 3 minute. Se condimentează cu sare și piper și se transferă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
10
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi pliați avocado.