Caponata cu mamaliguta Crostini
Caponata cu Polenta Crostini este un fără gluten, fără lactate și pescatarian garnitură. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 83 calorii. Pentru 54 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este un ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. Mergeți la magazin și ridicați vinete, sare de mare, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Vinete Caponata Crostini, Vinete Caponata Crostini, și Caponata cu usturoi Crostini.
Instrucțiuni
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile, cu pielea în sus, pe foaia de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Coaja; se taie în pătrate de 1/2 inch.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați vinete; gatiti 6 minute sau pana se rumeneste, amestecand frecvent.
Se adaugă sare și piper negru; Se amestecă bine.
Adăugați 2 lingurițe de ulei și ceapă în tigaie; gatiti 3 minute sau pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, amestecand frecvent.
Adăugați usturoi, cimbru și pastă de hamsii; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați oțet; gatiti 30 de secunde.
Adăugați vinete și capere; se amestecă bine.
Se amestecă ardeiul gras și pătrunjelul. Se răcește la temperatura camerei înainte de servire.
Se servește cu Polenta Crostini.
(Totalurile includ Polenta Crostini)