Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană)
Rețeta Capirotada (Budinca de pâine mexicană) este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un excelent vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 283 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânză monterey jack, stafide aurii, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), Capirotada (Budincă De Pâine Mexicană), și Capirotada de Agua (budincă de pâine mexicană) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți 10 minute. Aruncați bețișoarele de scorțișoară.
Combinați pâinea, stafidele, migdalele și untul într-un castron mare.
Stropiți cu sirop de zahăr cald, aruncând ușor pentru a acoperi. Puneți amestecul într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit. Se acoperă cu brânză. Acoperiți cu folie; se răcește 30 de minute sau până la 4 ore.
Preîncălziți cuptorul la 35
Coaceți la 350 timp de 20 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza se rumeneste.