Capere și Halibut

Caperele și halibutul ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană are 526 calorii, 43G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Pentru $9.19 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Un amestec de unt, capere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Halibut Cu Ierburi Și Capere, Halibut cu capere, măsline și roșii, și Halibut cu lămâie, capere și crutoane.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți fripturile de halibut pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Se scoate din tigaie și se lasă deoparte.
Turnați vinul în tigaie și folosiți o spatulă pentru a răzui orice bucăți rumenite de jos.
Lăsați vinul să se reducă la aproape nimic, apoi amestecați usturoiul, untul și caperele. Condimentează cu sare și piper după gust.
Lăsați sosul să fiarbă un minut pentru a amesteca aromele.
Întoarceți fripturile în tigaie și acoperiți-le cu sos. Gatiti pana cand pestele se fulgi usor cu o furculita.
Serviți peștele imediat cu sosul din tigaia turnată peste el.