Capere și halibut
Rețeta de Capere și Halibut poate fi preparată în aproximativ 25 de minute . Această rețetă conține 2 porții, cu 526 de calorii , 43 g de proteine și 33 g de grăsimi fiecare. Pentru 9,19 USD per porție , această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este oferită de Allrecipes. 245 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, capere, sare și piper și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. Merge bine ca fel principal. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, primară, pescatariană și דל פחמימות,ă . Cu un scor spoonacular de 79% , acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură cu lămâie și capere , Spaghete cu pui cu capere prăjite și Halibut cu nucă de cocos și curry verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Prăjiți fripturile de halibut pe toate părțile până se rumenesc frumos.
Scoateți din tigaie și puneți deoparte.
Toarnă vinul în tigaie și folosește o spatulă pentru a răzui orice bucăți rumenite de pe fund.
Lăsați vinul să se reducă aproape complet, apoi adăugați usturoiul, untul și caperele. Condimentați cu sare și piper după gust.
Lăsați sosul să fiarbă la foc mic un minut pentru a se întrepătrunde aromele.
Puneți fripturile înapoi în tigaie și acoperiți-le cu sos. Gătiți până când peștele se desface ușor cu o furculiță.
Serviți peștele imediat, turnând peste el sosul din tigaie.