Caper, măsline și sos de roșii

Caper, măsline și sos de roșii
Caper, măsline și sos de roșii ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 61 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, primal și FODMAP are 140 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați capere, roșii de prune, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Compot De Roșii, Măsline, Caper, {20 Minute} paste de măsline Kalamatan, roșii și caper, și Cod prăjit cu tapenadă caldă de roșii-măsline-caper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie până se toacă grosier. Cu procesor de funcționare, se toarnă ulei prin jgheab alimente într-un flux lent, constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Se adaugă roșiile și se pulsează până se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Revista